VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba na zakázku, na míru: -stolařství, stolař, stolařské, truhlářské práce. -zakázkové výroby nábytku, nábytek. -vestavěné skříně, kuchyně, jídelní sestavy, komody či obývací pokoje. Schody dveře pergoly. Vinárny a bary.

Zednictví, zednické práce, stavební práce. Provádíme sádrokartonářské práce včetně montáží střešních oken.

Služby: -správa tepelných a energetických zdrojů: -provoz, správa kotelen. -provoz, správa výměníkových stanic. -správa vzduchotechniky.

Výroba, vývoj: -radiátory -plechové díly Práce: -děrování -ohýbání -sváření -zámečnické práce -práškové lakování -montážní práce

Maloobchod, prodej: -stroje, zařízení a automatizované linky na odporové svařování Práce: -svařování

Povrchové úpravy výrobků - tryskání kovových i nekovových materiálů - metalizace, žárové zinkování - aplikace nátěrových systémů, lakování, natírání, válečkování

Výstavba - dřevostavby - dřevěné montované domy Řemesla, služby - tesařské a pokrývačské práce - sádrokartonářské práce Region Praha Dřevomont Šumava s.r.o. Ing. Ivan Vlach Palác YMCA Na Poříčí 12 115 30 Praha 1 Tel.: +420 224 872 006 Mobil: +420 602 627 122 drevomontsumava@centrum.cz

Zemní a protlakové práce - provádění protlaků pod komunikacemi do průměru 200 mm.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -zednické -tesařské

Kovovýroba. Práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické - kovovýroba.

Ekologické poradenství. Ekologický audit. Externí podnikový ekolog. Služby: - geologické průzkumy, posudky - podklady pro územní plánování - sanační geologie - hydrogeologické průzkumy, posudky Zkoušky těsnosti.

Šetříme Váš čas - rádi Vás kdekoli v Praze a okolí navštívíme na místě realizace, ukážeme Vám reálné vzorníky podlah, vše s Vámi zkonzultujeme, poradíme, zaměříme prostor a provedeme kalkulaci.

Práce, služby: -zemní práce minibagrem. -přistavení kontejnerů. -odvoz odpadu, sutí, rostlinného odpadu.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -repliky oken, dveří. -repase oken, dveří. -nábytek, kuchyňské linky na míru. -schodišť.

Malířství, natěračství. Provádíme malby: - klasické disperzní - omyvatelné - strukturované -stříkané tapety - dekorativní – benátský štuk - speciální (detoxykační, tepelně izolační) - plošné potažení stěrkovou omítkou (panelové, betonové podklady, hrubé omítky, trhliny a praskliny).

Malířství, natěračství. Provádíme malby: - klasické disperzní - omyvatelné - strukturované -stříkané tapety - dekorativní – benátský štuk - speciální (detoxykační, tepelně izolační) - plošné potažení stěrkovou omítkou (panelové, betonové podklady, hrubé omítky, trhliny a praskliny).

Malířství, natěračství. Provádíme malby: - klasické disperzní - omyvatelné - strukturované -stříkané tapety - dekorativní – benátský štuk - speciální (detoxykační, tepelně izolační) - plošné potažení stěrkovou omítkou (panelové, betonové podklady, hrubé omítky, trhliny a praskliny)

Dokončovací stavební práce. Rekonstrukce.

Stavební a zednické práce. Půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, obkladačské práce, rekonstrukce. Autodoprava.

Služby - ekologické služby - sanace starých ekologických zátěží a znečištěných podzemních vod - likvidace odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - geologické práce v oblasti hydrogeologie - zemní práce - demolice objektů

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn. Zajišťuji rekonstrukce, opravy a rozvody v bytových a rodinných domech. -výměny a montáže zařizovacích předmětů, jako jsou vany, vodovodní baterie, dřezy, umyvadla, WC a napojení praček a myček.

Práce: -vytvoření monolitních, bezesparých a dekorativních ploch -cementové stěrky -pryskyřicové stěrky -dekorativní stěrky -imitace betonu -monolitické schody

Stavební firma, stavby na klíč. Stavební činnost: -bytová, občanská výstavba, rekonstrukce a novostavby -půdní vestavby -sádrokartony, suchá výstavba -pozemní a inženýrské stavby -stavební výplně -společnost je certifikována ZELENÁ ÚSPORÁM -zateplování objektů -stolařská výroba.