Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství. Rozvody v rodinných domech. Vodoinstalace: - vnitřní rozvody - vodovody - realizace, rekonstrukce koupelny, toalety - dodávky a montáže ohřívačů vody - připojení domácích spotřebičů - myčky, pračky Topenářské práce: - podlahové vytápění - kotle na tuhá paliva, plynové kotle i ...

Řemesla, služby - elektroinstalace Výroba - elektrické rozvaděče - automatizace pro papírenský průmysl a ČOV

Realizace a revize elektroinstalací domů a bytů. Tvorba internetových prezentací. Prodej náplní do tiskáren.

Sádrokartonářské práce: -montáže sádrokartonu: -příčky, podhledy -oblouky a atypické tvary -půdní vestavby -minerální podhledy -izolace, nátěry -montáže suchých staveb. Kompletní stavby na klíč. Dodávka materiálu.

Stavební firma. Zemní práce. Nákladní doprava.

Malby, nátěry, fasády, zednické práce

Servis elektronických zařízení. Instalace slaboproudých rozvodů. Servis vodoinstalací, topení. Stavební práce, rekonstrukce bytových jader.

Návrhy: -technického řešení plochých střech včetně tepelných izolací (zateplování). Kalkulace, rozpočty: -nové střechy, sanace a nebo opravy značek FATRA, ALKORPLAN, SIKA, BAUDER, SARNAFIL, VEDAG. -záchytné systémy TOPSAFE Dodávky na klíč: -sanace plochých střech -výstavba nových střech -montáž klempířských prvků včetně ...

Provádíme dopravní stavby a elektromontáže: -opravy asfaltových povrchů -zemní práce -zaměřování zemních kabelů.

ITF. Maloobchod, prodej: -topenářský a instalační materiál. Práce, rekonstrukce a opravy: -instalatérské, domovní instalace: -TOPO, topenářské, topenářství, topení -PLYNařské, plynoinstalace.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek: -zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňský na zakázku -obývací a dětské pokoje -kanceláře -vestavné skříně -bytový nábytek. Zakázková výroba drobných dřevostaveb: -pergoly, altány, zahradní domky -garážové stání. Návrhy interiérů: -na počítači ve 3D grafickém programu.

Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů: -soustružení, frézování -řezání kovů -drobné svářečské a zámečnické práce.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování ...

Zakázková výroba z nerezi, hliníku, mosazi, mědi i oceli. Vyrábíme zábradlí, madla, podnože, ploty, brány, police, regály, nádoby a další různé atypické výrobky.

Činnost: - svařování - obrábění kovů a plastů - povrchové úpravy

Malířské a natěračské práce.

Zabýváme se prodejem a pokládkou vinylových, laminátových, PVC a plovoucích podlah. Nabízíme odbornou pokládku materiálu. Provádíme bezprašné broušení parket.

Výroba a opravy čalounických výrobků Čalounění starožitného a atypického nábytku, sedacích souprav, židlí.

Instalace, montáž, dodávka, rekonstrukce: -vodárenské sítě -vodovodní přípojky -vystrojení vodojemů -armaturní komory, šachty.

Stavba, výstavba: -občanské stavby -průmyslové stavby -bytové stavby -rekonstrukce Projekční činnost. Práce: -vodoinstalační -topenářské -zámečnické -klempířské -malířské, natěračské -elektroinstalační Služby: -vnitrostátní nákladní autodoprava

Stavební činnost, výstavba, služby: - rodinné domy - rekonstrukce - elektroinstalace - topení a vodoinstalace - ploty - zámková dlažba