Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba: - vzduchotechnického čtyřhranného potrubí pozink., ALP, VZT elementů - digestoří - montáž vzduchotechniky a klimatizace, vč.revizí regulovaných chladiv - servis VZT a klimatizace.

Vzduchotechnika a zámečnické práce. Vzduchotechnické: -komponenty -tlumiče hluku -veškeré zámečnické produkty z: -pozink plechu -inoxu i dalších materiálů. Výroba výfukových hlavic. Kuchyňské nerezové odsávací digestoře v provedení nerez včetně osvětlení na míru do kuchyňských linek.

Truhlářské práce výroba - kuchyně - vestavěné skříně - zakázkový nábytek - kanceláře

Provádíme instalace optických kabelů, výstavba optických sítí, svařování a měření optických vláken, instalace a měření strukturované kabeláže, dodávka a montáž EZS..

Strojní obrábění. Výroba náhradních dílů, opravy nářadí.

Stavby v exteriérech i interiérech. Nabízíme rekonstrukce a stavby budov, pokládku zámkové dlažby, tvorbu fasády, malířské, bourací a sádrokartonářské práce.

Návrhy, prodej, pokládka, montáže, servis: - podlahové krytiny - PVC, vinyl, přírodní linoleum, koberce, korky, dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, venkovní terasy, čistící rohože, schodiště.

Výroba: -textilních vlnovců, měchů -pomůcky pro invalidy -vysokofrekvenčně svařované díly a čalounění vodě odolné -běžné čalounění

Montáž, opravy, revize: - elektrické zařízení - EZS - MaR - automatizace.

Výroba, opravy strojů a zařízení, obchodní činnost: - prodej, oprava, modernizace GO soustruhů SU50A a SV18RA - servisní opravy obráběcích strojů po celé ČR (soustruh, frézka, bruska, vyvrtávačka) - preventivní technické prohlídky, komplexní údržba strojů - výroba, prodej náhradních dílů k obráběcím strojům. Nákup, prodej: - starší ...

Stavba strojů - dopravníky. Kovoobráběčství, zámečnictví, soustružení, frézování, broušení.

Pokrývačství, tesařství, prodej krytiny, střechy, altány, Výroba euro oken, dveří, plastová okna a dveře, schody, vnitřní dveře s obložkou, kuchyně a jiná výroba ze dřeva, lamina.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém ...

Technické služby města Olomouce, a.s.: - čištění komunikací - svoz odpadu - oprava komunikací - údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení. Dispečink-stálá služba: - tel.: 585700000, 605201686.

Práce: -elektrikářské. Montáž, revize: -průmyslové a domovní rozvody.

Dokončovací stavební práce. Pokládka PVC a koberců.

Zámečnické práce: -ploty, zámky, soustružení, svařování. -otevírání zámků u všech druhů dveří, automobilů, trezorů -opravy vody, topení. Kovářské práce: -brány, postele, mříže a jiné. Instalatérské a topenářské práce -opravy, nové rozvody vody a topení. Výcvik koní: -výcvik mladých i problémových koní, základní ...

Tepelné izolace. - izolační práce

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - akumulátory - náhradní díly Zetor - ostří na pluhy - opotřebitelné náhradní díly - Horsch, Kühn, Lemken - kloubové hřídele - disky na diskové pluhy, podmítače - filtry - řetězy - hadice - ND na přívěsy - hutní materiál - kulatina, trubky, ocelové plechy, speciální jakosti tř. 12, 14, ...

Tesařství, výroba: - dřevostavby - pergoly, altány. Ubytování v hájence. Služby: - hypotéky - půjčky - pojištění.

Hodinový manžel: - kompletní elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - instalace lustrů a svítidel - drobné zámečnické, instalatérské, stolařské práce - běžná údržba domácností - sestavování nábytku

Zámečnické práce na zakázku: - branky - dvoukřídlové brány - plotové pole - zábradlí z oceli - mříže do oken - samonosné posuvné brány.