VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - topenářské - plynařské - revize plynu Prodej: - kotle - krbová kamna

BOSTA HOLDING a.s. je stavební společnost s tradicí v oblasti stavební výroby a prodejnou stavebního materiálu a železářství pro stavbu.

Geodetická a kartografická kancelář.

Práce: - obkladačské - zednické

Hodinový manžel, služby: - služby v oblasti údržby bytů, domů, zahrad - zednické a instalatérské práce - malování - obklady

Práce: - obkladač - zedník - rekonstrukce koupelen, bytů

Zámečnické práce: -otevírání zabouchnutých dveří -výměna a oprava zámků, vložek -montáž zabezpečovacích prvků na dveře -opravy dveří po vloupání

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - interiéry

Práce: - podlahář, podlahářské - úprava podlahových krytin Výroba, obšívání, lemování: - kusové koberce

Malířské práce Rozvody i venkovní - plyn Úklidové práce Chemické izolace (na izolaci kamenného zdiva jako speciální směs) Dodávka a montáž - plastová, dřevěná (EURO) a hliníková okna, dveře a stěny - velkoplošné ocelové bednění Výroba - ocelové konstrukce včetně nátěrů dle dílenské dokumentace železářské práce - ...

Firma je od svého vzniku v roce 1992 resp. 1994 orientována na rekonstrukce, opravy a výstavbu všech typů a konstrukcí střech. Svými pracovníky je schopna zajistit výstavbu krovu nebo jeho opravy včetně chemického ošetření, pokládku střešní krytiny, dodávku a montáž klempířských prvků, instalaci hromosvodu vč. revizní zprávy.

Autorizovaný prodej, odborná instalace a servis klimatizace DAIKIN. Nabízíme tepelná čerpadla DAIKIN Altherma. Vzduchotechniku Atrea. Máme více než 20 let praxe v oboru. Naším cílem je kvalita..

Práce: -malířské. -natěračské. -tapetářské.

Služby: - protipožární nátěry a nástřiky objektů - malby, nátěry

Geodetické práce, zajištění pozemků, zaměřování staveb, parcelace a vytyčování hranic.

Stolařské práce Návrhy - interiéry Výroba, prodej a montáž - kuchyňský nábytek Prodej a montáž - kancelářský nábytek Výroba - vestavěné skříně.

Práce: - vodoinstalace - topenářství

Zednictví Přípravné a dokončovací stavební práce.

Služby: - příprava a realizace ekovýchovných programů pro děti z mateřských a základních škol - ilustrace

Práce: -obkladačské, dlaždičské. -zednické. -rekonstrukce koupelen.

Práce: -zednické -obkladačské -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytových jader