Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: -stavební -zednické -rekostrukce staveb -fasády, fasáda -zateplování budov, rod.domku -sádrokartony, příčky, veškere podhledy obklady -obkladačské, veškeré dlažby, včetně zamkových a terasových dlažeb. Výstavba, stavba: -rodinné domy, chatky, pergola. -novostavby.

Krejčovství. Naše firma působí na trhu již od roku 1991 a zabývá se především zakázkovou výrobou oděvů a opravami oděvů. Na pánském oddělení : šijeme zejména pánské obleky, kalhoty, vesty a košile, ale zabýváme se i šitím např.krojů a dobových vojeských uniforem-ty jsme zhotovili pro zákazníky z Norska, Rakouska a Anglie. Dámské oddělení ...

Výroba: -podlahové rošty -schodové stupně -příchytky k roštům. Služby: -atypické rozměry -úpravy řezem -žárový zinek -povrchová ochrana. Výroba: -klempířství -zámečnictví. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Obchodní činnost. Celní deklarace. Provozovna: -u hřiště areál.

Společnost hm-smart s.r.o. se zaměřuje na inteligentní elektroinstalaci v rodinných domech. Jedná se například o monitoring energie, klimatizaci, inteligentní stínící techniku a zabezpečení.

Výroba, montáž: - regulační stanice - plynové domovní rozvody. Prodej: - kotelny - na splátky. Revize: - plynová, elektrická zařízení. Výstavba plnicích stanic CNG, přestavba vozidel na CNG.

Luděk Wrona zabezpečuje zámečnické práce.

Malířské práce Tesařské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Podlahářské práce Zednické práce Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy - stavbyrekonstrukce - byty - domy Rekonstrukce - koupelny - kuchyně na míru Vodoinstalatérské práce

Stavění plotů, výkopové práce a terénní úpravy kolem domů.

Výroba nábytku z lamina i masivu na míru. Výroba dveří, oken a schodišť. Výroba střech, garážových stání a zahradních domků. Výroba dřevěných teras a fasád.

Zakázková truhlářská výroba. -kuchyň, kuchyňská linka -vestavěná skříň -obývací stěna -ložnice -kancelářský nábytek -zahradní architektura - ploty, pergoly, altánky, zahradní domky.

Kominictví Jan Přinosil poskytuje služby: - revize spalinových cest - kontroly spalinových cest - čištění spalinových cest - mechanické čištění komínů - čištění kotlů - videoinspekce - měření - (komínový tah, teplotu a rychlost proudění spalin a plynů, vlhkost palivového dřeva, únik zemního plynu do ovzduší) - vložkování - montáž ...

Oprava: - topení i vodoinstalace - čištění kanalizace

Elektroinstalační práce - revize, montáž slaboproudu.

Vodoinstalatérství. Služby: -veškeré instalatérské a topenářské práce -rekonstrukce a opravy instalací voda, topení, kanalizace -výměna zařizovacích předmětů -montáže a opravy domácích vodáren a čerpadel -drobné opravy v domácnostech

Práce: -podlahářské -podláhářství -pokládka koberce, PVC, linoleum, vinyl, laminátové podlahy, dřevěné podlahy, korek, terasové dílce, soklové lišty -úprava podkladu -příprava podkladu na následné pokládání všech krytin -změření zbytkové vlhkosti v podkladu -Termovizní měření

Zabýváme se: - opravou čalouněného nábytku všeho druhu (čalounění židlí, křesel, sedacích souprav, gaučů, sofa, pohovek, otomanů, taburetů, postelí a mnoho dalšího) - dále také čalouněním starožitného nábytku - prodejem čalouněného nábytku Působíme na celém území České republiky (kontaktní místa ve Znojmě, Jihlavě a Brně) a Rakouska, proto ...

Klempířství, pokrývačství. Klempířské, pokrývačské práce, služby. Všechny práce na střeše, střecha. Opravy, rekonstrukce střech. Kompletní dodávka střech včetně materiálu, opravy, údržby.

Truhlářství, truhlářské práce, zakázková výroba: -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -dveře -schody, schodiště -zahradní nábytek -kancelářský nábytek -dřevostavby(chaty, chatky) -pergoly -vestavěné skříně -plovoucí podlahy -obložení palubkami -nábytek z masivu

LKOVO s.r.o. je česká firma specializující se na CNC ohraňování a kovovýrobu. Poskytuje široké spektrum služeb včetně obrábění kovů, svařování, drobného zámečnictví a výroby držáků AV techniky.

Kovovýroba, práce: -lisování plechů za studena -dělení materiálů. - CNC frézování a soustružení - ohýbání trubek

Broušení, pískování a prodej olovnatého křišťálu. Opravy sklenářských výrobků a jejich mechanické leštění.

Vložkování a frézování komínů. Stavba nových komínů.

Truhlářství, stolařství, truhlářská, stolařská výroba, prodej, dodávka: -návrh a realizace nábytku, nábytek -skříně, skříní -válendy -ložnice -obývací stěny, stěna -kuchyně, kuchyní, kuchyňské linky -dětské pokoje -kancelářský nábytek -prodejní pulty, regály -zpracování laminodesek, laminodesky -výrobky stavebního truhlářství.