VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Dopřejte si příjemný chládek. Firma Anděl František Vám nabízí dodávku a montáž klimatizace a chlazení, tepelné techniky pro vzduchotechniku, tepelné, protihlukové a protipožární izolace. Dále provádíme nátěry potrubí a konstrukcí, elektro měření a regulace, měření hluku, tepelná čerpadla, větrání a rekuperací tepla a teplovzdušné vytápění.

Práce: -topenářské -vodoinstalatérské

Truhlářství, podlahářství

Oprava, servis: -galanterie -odevy -obuv.

Prodej, výroba: - skládací schody do podkroví. - zámečnictví.

Instalatérské, topenárské a elektrikářské práce. Instalace plynových rozvodů. Dodávky vodoinstalace, rozvody plynu, elektro a topenářské práce provádíme na velkých i malých stavbách a zajišťujeme je komplexně.

Výroba - víceúčelové pojízdné kontejnery - vrata výplně dle dohody - brány - dveře (výplně dle dohody) - oplocení (výplně dle dohody) - schodiště Soustružnické práce - zámečnictvízakázková zámečnická výroba a montáž podle návrhu zákazníkavýroba a montáž - vrata - brány - oplocení - dveře - schodiště - víceúčelové ...

Služby: - elektroinstalační práce, elektrikář - hromosvody - revize elektro.

Práce: - instalatérské - plynařské.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Výroba a montáž - okna a dveře systém REHAU Zemní práce - výkopové práce pomocí stavebních strojů

Práce, řemeslo, udržba, oprava, servis, montáž: -elektroinstalace

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Nerezové práce a stavební zámečnictví. Výroba nerezového zařízení kuchyní, restaurací a další gastronomické výrobky z nerezu. Stavební zámečnictví: -výroba, prodej, montáž zábradlí, schodišť, schodiště, balkónů, balkóny a další na zakázku vyrobené kovové doplňky.

Stavba, montáž - krby - kamenné ploty - dlažby - obklady Řemesla, služby - kamenické práce - obkladačské práce - zednické práce

Zakázková výroba, montáž - kancelářský, školní nábytek - kuchyňský nábytek - ložnice - koupelnový nábytek - dveře, schody - zahradní nábytek - altány, ploty Řemesla, služby - truhlářské práce

Provádíme stavby rodinných domů a jejich rekonstrukce, půdní nástavby, vestavby, přístavby a renovace bytových i nebytových prostor, zateplování fasád včetně dodávky materiálu.

Řemesla, služby - zednické práce - obkladačské práce

Řemesla, služby - malířské, natěračské práce

Práce: -plynoinstalační -topenářské -vodoinstalační

Řemesla, služby, montáž - elektroinstalační práce, elektroinstalace - hromosvody - slaboproudy

Oprava, servis, revize: - plyn - plynové kotle, ohřívače - plynovody, přípojky - průmyslové pece

Demolice. Zemní a výkopové práce.