VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Řemesla, služby - elektroinstalační práce, elektrikářské práce - topenářské práce - zednické práce - zámečnické práce - vodoinstalační práce, vodoinstalatérské práce - vodo, topo - obkladačské práce

Restaurátorské práce. Veškeré umělecko-kovářské práce.

Interiérové studio. Výroba kuchyně a nábytek na míru. Výroba a montáž na míru. Montujeme spotřebiče značek: - LIEBHERR - KARMA - FAGOR - ZANUSSI - SIEMENS - KUPERBUSCH - TEKA - AEG - MIELE - BOSCH i další, dle potřeby zákazníka. Na přání vyrobíme návrhy interiéru v několika stupních prostorového zobrazení.

Malířské a natěračské práce.

Řemeslo: - malíř - natěrač.

Řemeslo: - malíř - natěrač.

Činnost: - hydroizolace plochých střech - opravy střech - klempířské práce - izolace spodních staveb - zateplování fasád

Řemesla, služby - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce

Rekonstrukce koupelen a bytových jader. -stavby koupelen včetně návrhu, realizace, rekonstrukce, instalatérských a topenářských prací, izolací, zavlažování a připojování praček a myček.

Zednické práce: -montáže sádrokartonů -půdní vestavby -minerální podhledy -zateplování rodinných domů, fasády. Pokládáme zámkové dlažby.

Nákladní doprava: - vnitrostátní - do 28t. Zemní práce.

Montáž - sádrokarton - minerální podhledy.

Písmomalířské práce na fasády a štíty domů. Výroba - malovaná a fóliová reklama - firemní tabule - samolepky s ořezem. Velkoplošný tisk.

Práce: -zednické -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -montáž plastových oken a dveří -klempířské a pokrývačské

Řemesla, služby - výškové práce - malířské a natěračské práce - čistění a nátěry střech - pořez a kácení stromů - bourání komínů

Zednictví, zedník, stavební práce.

Odstraňování - stavby Stavby a jejich změny Šití, výroba - interiérové dekorace - záclony - závěsy

Řemesla, služby, opravy - rekonstrukce střech - klempířské práce - revitalizace, zateplení rodinných domů - nátěry, izolace fasád - vyklízení půd a sklepů - zednické práce Půjčovna, montáž - lešení

Služby, řemesla, montáže -zámečnické práce -montáže měřičů tepla Výroba: -MUH magnetický ukazatel hladiny -měření hladiny kapalin.

Výroba betonových, pískovcových a mramorových výrobků. Řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního kamene. Výroba stavebních prvků z konglomerovaného (umělého) a přírodního kamene: - např. krbové stavebnice, obklady, dlažba, ostění, zahradní doplňky, fontány, balustrády, schodiště, ..

Hutní provoz, výroba: -slitin a předslitin neželezných kovů na bázi Al, Cu. Práce: -lakování kovových pásů technologií Coil Coating. Podniková prodejna, maloobchod: -plechové tabule, svitky. -klempířské prvky. Tel.: 315730220

Rámování, paspartování. Laminace za studena. Velkoplošný digitální tisk. Zasklívání a rámování zrcadel, opravy a renovace starých či poškozených rámů a ostatní související služby.