VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Zakázková truhlářská výroba: -nábytek z lamina a masivu -vrata, dveře, schody. Truhlářství.

Práce: -svářečské. -zámečnické. -montáže investičních celků. Stavební práce: -zednické práce. -rekonstrukce bytových jader. -zateplování fasád.

Stavební zámečnictví. Výstavba: - konstrukce výtahových šachet a konstrukcí půdních vestaveb - mříže, vrata, brány - konstrukce schodiště - výztuže do betonu, překlady, ploty - ostatní ocelové konstrukce, potrubářské práce Svářečské práce montáže. Zednictví. Výstavba: - nízkoenergetické rodinné domy - hrubé stavby. Zakládání ...

Návrh a realizace interiérů. Rekonstrukce bytových jader. Renovace koupelen. Prodej a výroba - nábytek na míru: - ložnice - vestavěné skříně - obývací pokoje. Pokládka - plovoucí podlahy. Podlahářské a obkladačské práce.

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku - skříně - interiéry, exteriéry - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné ploty - dřevěné obložení, balkóny. - dřevěné dveře.

Výroba: -nízkonapěťové rozvaděče -rozvaděčové skříně -zpracování plechů na CNC strojích -děrování a ohýbání plechů -práškové nanášení plastů.

Nabídka služeb v oblasti tesařství, klempířství a pokrývačství.

Speciální zámečnická služba a pohotovost zaměřená na bezpečnostní dveře, klíče, zámky, kování, samozamykací zámky, dveřní zavírače a jiné dveřní příslušenství. Nouzové otevírání zámků, bytů, otvírání aut, trezorů a dalších mechanických zámkových systémů. Specializovaný prodej a montáž bezpečnostních protipožárních dveří.

Práce: -vstřikování plastů. -broušení, obrábění kovů. -elektrojiskrové obrábění. -výroba přípravků.

Výroba a montáž: - vjezdové brány nesené, posuvné, křídlové - automatické pohony - automatické závory - garážová vrata rolovací, vyklápěcí a sekční. Výroba: - ocelové konstrukce. Zámečnické práce na zakázku.

Práce: -topenářské. -vodoinstalatérské. -plynařské. -čištění domovních odpadů. -jádrové vrtání. -rozmrazování topení.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Práce: - zemní - výkopové.

Montáž, revize a opravy elektra Výroba - elektrická zařízení Opravy - hračky - modely

Služby: -správa nemovitostí -úklidové práce -praní prádla -čištění koberců a čalounění Práce: -vodoinstalatérské -zednické -podlahářské -malířské -izolační -rekonstrukce

Výroba - posuvné i klasické brány - ploty - zábradlí Kovovýroba