VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výstavba bytových i nebytových objektů na klíč. Zednické, obkladačské, instalatérské, malířské, natěračské a truhlářské práce.

Revitalizace a zateplování panelových domů. Práce: -zateplení fasády. Fotovoltaika. Realizace, výstavba: -ukázková hala - fotovoltaická střecha z Evalon Solaru Hala je využita jao: -půjčovna lešení -prodejna materiálu pro zateplování budov.

Truhlářství. Výroba: -nábytek.

Výroba skládacích schodů výroba schodů na zakázku schody: - pevné - točité - segmentové

Práce: -zemní, výkopové. -demoliční.

Výroba, e-shop: -šití oděvů -opravy oděvů, oděvních doplňků.

Stavební firma. Výstavba, realizace, stavební práce, montáže: -stavby na klíč -monolitické konstrukce -opěrné zdi -zateplování -hydroizolace -obklady, dlažby Provádíme: -průmyslovou výstavbu -komunální a bytovou výstavbu -ekologické stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce staveb.

Činnost: - elektroinstalační práce - elektromontáže - revize elektro

Architektonické návrhy staveb, architektonické a objemové studie, dokumentace pro územní a stavební řízení a dokumentace pro provedení stavby včetně autorského dozoru. Návrhy a realizace interiérů občanských a obytných budov Celkové projektové zpracování zakázky od studií až po technické řešení detailů stavebních prací, konstrukcí a ...

Truhlářství, výroba: - kuchyně - dětské pokoje - dveře - vestavěné skříně

Elektromontáže, elektroinstalace Veřejné osvětlení - servis, montáž, údržba

Výroba: - razítka TRODAT. Dodávka: - reklamní předmětyzakázková výroba - reklamní textil a doplňky. Potisk: - textil. Digitální a ofsetový tisk.

Montáž slaboproudých rozvodů. Instalace telefonních rozvodů, dorozumívacích a zabezpečovacích video a audio systémů. Ozvučení sportovních hal, průmyslových prostorů.

Prodej: - produkty z přírodního i umělého kamene, dřeva - obklady, dlažby - okrasné štěrky - lícové cihly Služby: - výstavba rodinných domů - obkladačské práce

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Projektování elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů, baterií, kabelů, vodičů a televizních antén -Velkoobchod -Poskytování technických služeb Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Truhlářská výroba: -kuchyně a jídelny -obývací pokoje -stoly -postele -vestavěné skříně

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Výroba: - přesné strojní díly. Kalibrace, oprava: - měřidla. Práce: - soustružení CNC - frézování - broušení - navařování - tepelné zpracování - zakázková kalírna, kalení.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Prodej, maloobchod, montáž: -hlídače závalů -vyhrazené elektrické zařízení Revize: -elektroinstalace -hromosvody

Výtvarník, služby: - tiffany vitráže - malba na sklo, dřevo, textil - olejomalba

Stavba domů na klíč. Práce: -zednické -izolační -sádrokartonářské -obkladačské -dlaždičské -klempířské -malířské -rekonstrukce

Revize: -elektroinstalace -elektrické stroje -hromosvody -elektronářadí -spotřebiče Výroba, montáž, oprava, servis: -elektroinstalační materiál -rozvaděče Práce: -elektroinstalace