VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zakázková kovovýroba. Práce: -zámečnické.

Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topo, topenářské, topenářství, topení -plynařské, plynoinstalace. Maloobchod, prodej: -vodovodní baterie.

Projekt, výroba, montáž: -ocelové konstrukce všech druhů -komplexní dodávky investičních celků na klíč -dílčí dodávky ocelových prvků -drobné zámečnické práce -zpracování technické dokumentace.

Opravy a montáže plynových zařízení, vodovodů, kanalizací a topení. Autorizovaný plynoservis vybraných spotřebičů: -C&M, WOLF, KARMA, VIADRUS. Autorizovaný servis HANSGROHE.

Zámečnictví. Výroba -branky -ploty -schodiště -zábradlí -mříže

Zakázkové truhlářské práce Výroba a dodávka - kuchyně

Stavební práce: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce koupelen. -rekonstrukce rodinných domů, bytů. -zateplování. -vodoinstalatérské. -topenářské.

Firma je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000 TÜV. Výroba: -optimálně 20 až 300 ks/měsíc z materiálů konstrukční a nástrojová ocel, nerez, Inconel a hliníkové slitiny do hmotnosti 30kg jednoho dílce, maximální rozměry součásti 300x500 -precizní a vysoce komplikované komponenty a dílce pro automobilový průmysl a přesné ...

-Výroba zdravotnických prostředků -Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací ...

Pokládka - dlažba zámková, žulová - betonové obrubníky - zatravňovací dlaždice Realizace - zahrady - kobercové trávníky.

Výroba nábytku. Truhlářství, podlahářství.

Instalatér, topenář, plynař a technik pro instalace typu voda, topení a plyn. Řemeslné práce v oboru instalatérství a topenářství. Rozvody sítí do novostaveb, rekonstrukce vody či odpadu, koupelny, obklady a dokončovací práce včetně montáže vybavení.

Truhlářství Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně

Práce: -pokrývačské, klempířské. -tesařské. -výškové práce. Výroba, montáž: -pergoly, zahradní dřevostavby. Montáž, revize: -hromosvody. Montáž: -plovoucí podlahy. -vestavěné skříně.

Autodoprava: -tuzemská, mezinárodní. Práce: -zemní, výkopové (ruční, strojní).

Zpracování stavebních rozpočtů, položkových výkazů výměr, soupisů prací a cenových nabídek.

Činnost: - pokládka zámkové dlažby - stavba plotů, oplocení - izolace staveb proti vlhkosti - bourací práce - výkopové práce - prodej a realizace venkovních obkladů

Geografické zaměřování a zpracování dat: -vytyčování hranic pozemků -topografické a mapovací práce -zaměřování staveb ke kolaudaci -polohopisné a výškopisné plány pro projekční a stavební činnost -vytyčování a zaměřování stavebních prvků a inženýrských sítí

Řemeslnické práce: - voda, topení, plyn - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Oprava, servis: - záruční - plynové kotle DAKON do 50kW - pozáruční - plynové kotle. Revize - plyn.