Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výklad z karet. Prodej autorské tvorby, kyvadel, šperků a obrazů (eshop).

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -vodoinstalace

Naše firma se specializuje na výrobu architektonických modelů, frézování, gravírování. Dále se zabýváme výrobou reklamy např: - světelné reklamy - cedulek - štítků - polepem aut.

Práce: - obkladačské - zednické

Výroba - kuchyně na míru Prodej a dodávka - stavebnice vestavěných skříní Výroba - vestavěné skříně - zakázkový nábytek Pokládka - plovoucí podlahy

Hydroizolační folie Wolfin, Cosmofin, Inofin. Zajistíme Vám i technologické poradenství. Zastupujeme v České republice firmu Henkel Bautechnik.

Výroba, prodej: - poplastované a pozinkované pletivo, sloupky a brány

Truhlářské práce Zakázková výroba: -kuchyně -nábytek

Truhlářství. Výroba: -zahradní altány. -pergoly. -přístřešky. -dřevěné ploty. -zahradní nábytek.

Hodinový manžel, služby: - montáž nábytku - vodoinstalace - pokládka plovoucí podlahy - práce na zahradě

Práce: -výškové -natěračské -úklid sněhu a ledu ze střech -mytí oken

Kožešnictví. Zakázkové šití, oprava: -kožichy. -kožešinové výrobky.

Práce: -domovní instalatérské, instalatérství: -VODOinstalatérské, vodoinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, topenářství, topení -PLYNařské, planařství, plynoinstalace.

Montáže včetně dodávky materiálů, opravy : - domovní a průmyslové instalatérské práce - VODOinstalační, vodoinstalatérské, instalace vody (kanalizace, vodovod, zařizovací předměty) - TOPO, topenářské, topenářství, instalace topení (ústřední vytápění) - PLYNařské, plynařství, instalace plynu (plynovod) Práce : - ...

Činnost: - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen

Elektromontážní práce - revize elektrického zařízení Revize - hromosvodného zařízení Revize a dokumentace - svítidla Autorizovaný servis - elektrokotle PROTHERM, TAKON, MORATOP Projekce - osvětlení

Výroba, prodej, eshop: - nábytek na zakázku - ložnice - obývací stěny, sedačky - kuchyně - dětské pokoje. Prodejna: -Velehradská 875, Uherské Hradiště.

Kompletní realizace: -střechy. Práce: -klempířské, klempířství -pokrývačské, pokrývačství -tesařské, tesařství -zámečnické, zámečnictví -montáže střešních oken -drobné zednické.

Práce, řemesla: -obkladačské -zednické -rekonstrukce

Prodej, montáž: - izolace - sádrokarton - střešní okna Velux - nářadí Montáž, pronájem: - lešení

Tesařství Dodávka, montáž - hromosvody Zateplení fasád Půjčovna, stavění i bourání - lešení Velkoobchod - stavební materiál Výškové práce Obkladačské práce obklady, dlažby Rekonstrukce a realizace - stavby Klempířství

Zemědělská výroba: -rozstlinná výroba -živočišná výroba. Klempířské a izolatérské práce. Silniční motorová doprava. Provozovny: -Terezín, tel:518361327-ŽV -Hovorany, tel:518375278-RV tel:518375279-ŽV.

Práce: -zednické -obkladačské

Služby, hodinový manžel: - elektroinstalace - montáž a demontáž nábytku - vodoinstalace - pokládka podlahových krytin