VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Truhlářství, podlahářství Zednictví

Výroba, zpracování, šití: - textilu.

Šicí dílna, švadlena, krejčovství. Výroba, šití, prodej: - dámská lehká konfekce, oděvy.

Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví. Kovovýroba: - obrábění kovů, kovy - lisování kovů za studena - krbové a grilovací nářadí, náčiní. - svařování kovů, ušlechtilé ocele.

Obrábění. Sériová výroba dílů na soustružnických automatech.

Truhlářské práce Výroba - nábytek (stoly, židle, lavice, ...) - dveře (vchodové, interiérové a posuvné) - schody - schodiště (samonosné a celodřevěné).

Elektromontáže. Slaboproudé elektroinstalace, elektrozvody. Oprava, servis: - elektrické spotřebiče - vysavače.

Nabídka výškových prací a mytí prosklených ploch.

Kamenictví, kameník. Výroba, montáž, oprava: - zpracování žuly, žula - hrobové rámy, hroby - krycí desky - schody, schodiště - parapety - pomníky - pískování písma do opaxitu - sekání písma - urnové válce.

Zámečnictví. Řemeslo: -zámečník -zámečnické práce.

Kompletní servis, projekce, dodávky, montáže, rekonstrukce a modernizace. -výtahy všech typů a provedení -zvedací plošiny -plošiny pro imobilní osoby další služby -rekonstrukce elektroinstalace objektu včetně revizí -rekonstrukce rozvodů, výměna zvonků a domácích telefonů -výměna podlahových krytin společných prostor (dlažba, ...

Výroba, montáž: -dřevostavby -rodinné domky -krovy. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Zednictví. -obkladačské práce -stavby na klíč -stavební a zednické práce.

Služby: -ostření a renovace veškerých nástrojů -povlakování nástrojů -výroba atypických výstružníků, záhlubníků a stupňovitých vrtáků z rychlořezné oceli HSSE.

Výklad z karet Andělská terapie Masáže

Malířství, natěračství. Montáž a servis zvedacích strojů.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba, prodej: - nábytek - interiéry, bytové doplňky. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Anhydritové podlahy Strojní omítání

Realizace zakázek v oblasti topení, plynu, vody, elektro a kanalizace. Čištění kanalizace a potrubí: - bytových odpadů (odtoky od WC, výlevek, dřezů, umyvadel apod.) - domovních stoupaček a přípojek - dvorních dešťových vpustí (gulí) - dešťových svodů (gajgrů) - zatukovaných potrubí. Opravy veškeré kanalizace včetně výkopových ...

Provádí: -kompletní dodávky průmyslových podlah -samonivelační a antistatické stěrky -dekorativní stěrky -zhotovení betonových desek -minerální a korundové vsypy -renovace prošlapaných a rozbitých schodů.

Dodavatel geodetických praci: vytýčení vlastních hranic geometrické plány.

Práce: - stavební klempířství - pokrývačství - zámečnictví - vzduchotechnika - izolace rovných stěn.

Manipilační technika Školení řidičů VZV Technické kontroly VZV Tlakové nádoby, kotelny Plyn a plynová zařízení BOZP a PO