VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Autojeřábnické práce. Provádíme jeřábnické práce pomocí autojeřábů AD20, AD28. Palfinger PK 24500 - valník (nosnost 12 tun) s hydraulickou rukou (nosnost až 6 tun).

Provádíme: - vnitřní a venkovní malířské, natěračské, lakýrnické práce.

Provádíme veškeré instalatérské a výkopové práce. Za rozumnou cenu Vám opravíme prasklý kohoutek, ucpaný sifón nebo postavíme či zrekonstruujeme Vaši koupelnu. Nabídky a prohlídky provádíme zdarma. Veškeré materiály bereme přímo od výrobců a proto si můžeme dovolit přívětivé ceny.

Výroba, montáž, prodej: - kuchyňské linky - spotřebiče - vestavné, šatní skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje.

Instalatérství: - voda. Vodoinstalatérské práce. Montáže: - topení - plyn. Sanitární instalace.

Inženýrská činností v investiční výstavbě. Stavím kanalizace, plynovody a vodovody. Provádíme zemní práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba nábytku -nábytek vyrábíme na míru dle přání zákazníka -schodiště samonosná z masivního dřeva, obkládané, betonové schodiště -zábradlí -kuchyňské linky, kuchyňská linka, kuchyň -vestavěné skříně -kanceláře, skříně, skříň -vybavení restaurace -židle, lavice, obložení zdí -výroba bary, ...

Práce, opravy, výroba: -čalounictví -čalouník -veškerý čalouněný nábytek, sedací soupravy, křesla, židle, kuchyňské lavice, taburety, polštáře, vybavení restaurací.

Klempířství, pokrývačství. Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské. Realizace, rekonstrukce, tepelné izolace: - střechy. Montáž, prodej: - krovy, střešní krytiny, okapové systémy, střešní okna.

Servis, opravy: - plynospotřebiče - plynové zařízení - elektroinstalace. Topenářské, vodoinstalatérské a plynařské prace.

Zednictví - zateplování budov Natírání fasád Rekonstrukce bytových jader Obklady a dlažby Sádrokartonářské práce Zednické práce všeho druhu

Klempířské a pokrývačské práce: - oprava plochých a šikmých střech - výměna žlabů, okapů - oplechování komínů - zabudování střešních oken. Drobné zámečnické práce.

Kominictví Hartmann - vložkování komínů - čištění komínů - frézování komínů - opravy komínů - měření emisí malých zdrojů - revize, montáž a opravy hromosvodů - přestavby komínových těles - opravy továrních komínů

Řemeslnické práce: - klempířské, klempířství - pokrývačské, pokrývačství.

Pokládka - podlahové krytiny Klempířské práceopravy - okapy Pokrývačské práce - střechy na klíč - rekonstrukce střech

Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Provádím - natěračské a zámečnické práce, rizikové kácení a ořezy stromů.

Montáž - solární panely Montáž - plynové spotřebiče - kotle bio i na tuhá paliva, PONAST na bio paliva Servis - plynové kotle PONAST na bio paliva - topidla MODRATHERM, bio i na tuhá paliva - plynové spotřebiče