Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Zednické práce. Rekonstrukce interiéru rodinných domů a bytových jader: - obklady, dlažby - zámkové dlažby Zateplování fasády budovy. Práce s lícovým zdivem a pásky.

Klempířské a montážní práce.

Zemní práce a stavby inženýrských sítí. - hloubení základů a jímek. Provoz autodopravy, odvoz zeminy, sutin a štěrku. Služby: - inženýrské sítě - po dohodě jsme schopni zajistit pokládku a zapojení inž.sítí - terénní úpravy - odvoz zeminy, sutin, štěrku a jiné materiály - příprava staveb - výstavba a úprava přístupových a ...

Zemní práce: -inženýrské sítě -terénní úpravy -odvoz zeminy, sutin, štěrku -příprava staveb -výstavba a úprava přístupových a lesních cest.

Práce: -truhlářské, truhlářství. Výroba: -EURO okna, dveře, vrata -schodiště z masivu.

Velkoobchod, maloobchod: -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -cigarety -tabákové výrobky. Prodej, montáž, pokládka: -podlahové krytiny -koberce -PVC, korky -plovoucí podlahy -parkety -obkladové panely -okrasné lišty -garnyže -polystyrenové podhledy a lišty -bytové doplňky (bytový textil, záclony).

Obchod, prodej, dodávka, rozvoz železo, ocel, hutní materiál: -I, U, L profily -pásovina -plechy 3-30 mm -dělení materiálu. Betonářská ocel, stříhání, ohýbání žebírkové oceli. Ohýbárna, třmínky, spony, kotevní prvky (svařence).

Výroba, montáž: - technologická zařízení pro chemický, potravinářský průmysl a energetiku - pro zákazníky z oblasti zpracovatelského průmyslu konstrukce zařízení štěrkoven, pískoven, zařízení na výrobu betonu apod. - pro výstavbu v energetickém průmyslu kusové dodávky - technologické celky pro čistírny odpadních vod v ČR i ...

Rekonstrukce: - staré střechy. Montáže: - nové střechy - okapy - hromosvody. Zajištění střešní krytiny, střešních oken. Opravy: - komíny. Pokrývačství. Pokrývačské práce.

Zámečnictví: -výroba, montáž ocelových konstrukcí -obrábění kovů -svařování -povrchové úpravy konstrukcí.

Provádíme: - stavební práce - rekonstrukce komerčních, památkových i občanských staveb.

Sanace a izolace staveb. Izolační práce.

PROVÁDÍ: - sériové obrábění CNC ( měření 3D WENZEL ) - omílání a kuličkování vibrační metodou

Malování portrétů podle fotografie na zakázku. Reprodukce obrazů, ale i karikatury tužkou nebo malba na malířské plátno. Nabízíme olejomalby, rodinné portréty a loutky podle fotografie. Vše od opravdových umělců, objednání online a dodání až domů. Portréty jsou vhodné jako dárek pro šéfa a hodí se i do moderního bytu.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Projekce - originální designový nábytek Interierové studio, výroba - originální designové kuchyňské linky Výroba dýhových hran

Výroba: -komponenty pro autoklimatizaci -chladičů vody. Prodej: -náhradní díly pro autoklimatizace značky: Konvekta, Carrier, Sütrak, Alex -vybavení obchodů, restaurací -klimatizace pro osobní, nákladní vozy. Oprava, servis: -chladničky, mrazničky -průmyslové chlazení, kompresorů Bock, Sanden, Konvekta, Harison -klimatizace autobusů, ...

Výroba, prodej: - součástky na freerideová kola. . Kovoobrábění.

Výroba, návrh: - nábytek - interiéry. Hoblování. Tesařské práce.