VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001 Velkoobchod, prodej a rozvoz spojovacích materiálů: - turbo šrouby (okenní šrouby TURBO-TEC) - stavební vruty RAPI-TEC - vruty RAPI-TEC 2010 - vruty UNI-TEC - vruty pro plastová okna(Vrtací vruty TEX, Vruty NADELSPITZ) - vruty BSP - univerzální vruty - vruty PAN HEAD - vruty do kování - ...

Kamenictví. Veškeré kamenické práce: - zhotovení nových pomníků - renovace a přebroušení starých pomníků - sekání písma - žulové parapety a schody - kuchyňské pracovní desky - kamenné obklady a zídky. -Novosady 1501, Holešov-fakturační adresa

BV-Dex, s.r.o. provádí výrobu a montáž: -ocelové haly pro výrobní, skladové, logistické a sportovní účely -ocelové konstrukce a zámečnické výrobky z nerezu -povrchová úprava materiálu (tryskání, komaxit, zinkování aj.) -opláštění -komplexní dodávka projektů včetně statiky

Navrhujeme a prodáváme klimatizace Haier včetně odborné montáže se zárukou 3 roky a s realizací do 14 dnů od objednání. Klimatizace realizujeme po celé ČR.

Jsme mladá firma, která si zakládá na individuálním přístupu ke každé naší zakázce a osobním přáním našich klientů. Rádi za Vámi přijedeme kamkoliv. Zaměřujeme se na: Kompletní rekonstrukce bytů a rodinných domu. Od zednichých, sádrokartonářských, elektrikářských, instalatérských, obkladačských až po malířské práce mimo jiné nabízíme i kompletní ...

Výroba a distribuce přesných výpalků až do síly 160 mm za pomoci vysoce přesného plazmového stroje z vlastních materiálů i z materiálů dodaných zákazníkem. Naše služby: - pálení plazmou novým přesným plazmovým strojem, který je vybavený nekonečným rotátorem, který nabízí možnost řezání pod úhlem až do 50° - tryskání - výpalky do šíře 2 metrů a ...

Firma provádí zakázkové obrábění. Obrábíme slitiny hliníku, hliníkové odlitky, různé druhy oceli a nerezovou ocel.

Firma Luboš Oplatek z okresu Třebíč provádí kompletní kovovýrobu. Naše služby, kovovýroba: - klempířské práce - klempířské výrobky - zámečnictví - CNC obrábění - frézování - soustružení - ocelové konstrukce Provozovnu naleznete na adrese Kocperky 95, Rapotice, okres Třebíč.

Hledáte kvalitní a originální nábytek na míru? Chcete si zútulnit svůj domov nebo kancelář? Pak jste na správném místě! Jsme shorttime s.r.o., profesionální firma, která se zabývá výrobou interiérového nábytku. Nabízíme vám široký sortiment produktů, které splní vaše přání a potřeby. Ať už hledáte kuchyňské linky, skříně, postele, komody, ...

Stavební práce: -inženýring (engineering) -dodávky staveb na klíč -rekonstrukce, demolice, adaptace -stavby pozemní, občanské, průmyslové -rodinné domy-dodávky včetně projekce a architektonického řešení.

Práce: - podlahářské Maloobchod, prodej, montáž: - koberce - plovoucí podlahy - vinylové podlahy - dřevěné plovoucí podlahy - dřevěné masivní podlahy - marmoleum - PVC.

BOBRSTAV, s.r.o. se zaměřuje na obor fasád, zateplení, sádrokartonů a na výstavbu dřevostaveb.

Pertalan s.r.o. se zaměřuje na truhlářské práce a výrobu dřevěného nábytku.

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -interiéry -starožitný nábytek.

BJ-Elektroservis s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, průmyslové instalace strojů, programování PLC, stavební činnost, vodoinstalace a zámečnictví.

Firma - Tesařství - Moravec Roman nabízí komplexní tesařské práce od A do Z. V rámci své činnosti se zabývá montáží krovů, střech, suchých staveb, realizací fasád, dřevostaveb a sádrokartonářských prací. Zajišťuje veškeré služby od projektové dokumentace až po realizaci střech. Působí především v Brně a okolí.

Zabývá se prodejem a pokládkou podlahových krytin. Realizuje dřevěné, korkové, vinylové, PVC, kompozitní, plovoucí podlahy a linoleum. Zajistí renovace podlah, frézování, broušení a čištění podlah.

Stefan Skorvan se zaměřuje na zednické práce, fasády, opravy, rekonstrukce rodinných domů a bytů.

Václav Bystrzonovský se zaměřuje na zednické práce, pokládku zámkové dlažby a na výstavbu a rekonstrukce domů a bytů.

Hledáte spolehlivou firmu, která se stará o zemní, bourací a přípravné práce pro vaše stavební projekty? Potřebujete kvalitní a rychlou dopravu sypkých materiálů nebo zemědělských produktů? Chcete si pořídit nová plastová okna nebo jiné stavební materiály za výhodné ceny? Pak jste na správném místě! Firma František Greguš je vaším partnerem v ...

Firma Petr Třaskalík poskytuje služby hodinového manžela: - čištění interiérů aut -opravy v domácnosti - zahradní práce - vyklízení aj.

Maloobchodem, velkoobchodem: -se střešním a stavebním materiálem.

Vladislav Peterka se zaměřuje na tesařské, pokrývačské a klempířské práce, provádí opravy, montáže a zateplování střech.