Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba nábytku Zařízení bytů Zakázkové truhlářství Tesařství Pokrývačství

Sanační a preventivní nástřiky střešních krytin proti řasám, mechu a lišejníkům Montáž, oprava, revize - hromosvody Sádrokartonářské práce Provedení - dlažby - obklady - plovoucí podlahy Adaptace bytových jader

Zakázková výroba oken, dveří, nábytku, chovatelských potřeb a veškeré truhlářské práce.

Stavební činnost, stavby: - rodinné domy na klíč - zakládání staveb - hrubé stavby - rekonstrukce staveb - dokončovací práce - střešní konstrukce - instalační práce - sanace vlhkého zdiva. Speciální práce: - hydroizolace, izolační práce - patentovaná technologie HW-SYSTEM.

Naše firma se zabývá zámečnickou a strojní výrobou. Broušení nožů, nůžek, strojních nůžek. Náhradní díly k ostřičkám Silesia. Broušení nožů pro polygrafie. Servis pro polygrafii. Výroba: - brusky - ostřičky dlouhých nožů - stroje, strojní zařízení. Ostřičky dlouhých nožů: - ostření dlouhých nožů s přímým ostřím. Broušení: - nože ...

Podlahářské práce: -parkety, korek, dřevěnné, plovoucí, laminátové podlahy: -pokládka, renovace -rekonstrukce, oprava -broušení, lakování parket -čištění, údržba, kartáčování -pokládání: -koberec, PVC*.

Služby v oboru stavební činnosti: -realizace, rekonstrukce a revitalizace bytových, průmyslových a hospodářských staveb -sanace betonu a práce ve výškách a nad volnou hloubkou -zajistíme projekt a stavební povolení na klíč.

Úprava, zpracování: -sanace ekologických zátěží zemin -úprava a čištění vzduchu kontaminovaného různým typem znečištění -přípravky pro úpravu taveniny neželezných kovů -tlakové licí stroje a příslušenství automatizace -stříkací pistole a trysky, postřikové hlavy -abraziva -tryskací drť, tryskací broky -filtry na čištění vzduchu a plynů ...

Do naší činností patří: - provádění průmyslových podlah - sanace betonových a železobetonových konstrukcí Zajistíme Vám vše od začátku až do konce.

Dodávka a montáž: -suché systémy -sádrokartony a minerální podhledy -pokládka podlah -nábytek -kuchyňské linky -žaluzie -plastová okna a dveře(profilový systém GEALAN) -malování.

Elektroinstalační práce -bytová a domovní elektroinstalace -přípojky elektrozařízení. Revize: -hromosvody -ruční elektrické nářadí.

Autodoprava - kontejnerová Kontaktní zateplovací systémy Zemní práce Pokládka - dlažbyrealizace zpevněných ploch Průmyslová výstavba Novostavby domů Generální rekonstrukce objektů - rekonstrukce štukových fasád

Maloobchod, prodej, dodávka, distribuce: přírodní kámen na dlažby a obklady do exteriérů a interérů -pískovce -břidlice -kvarcity -vápence. Práce: -obkladačské, kamenické -zpracování kamene. Realizace: -exteriéry -interiéry.

Nátěry Malby Tesařské práce Truhlářské práce Montáž - elektrická zařízení Pokládka - podlahové krytiny Dodávka a montáž - sádrokartonové systémy Výstavba - garáže Výstavba a rekonstrukce - objekty na klíč

Truhlářství, podlahářství. Návrhy, výroba: - interiérový nábytek: - dětské pokoje - ložnice - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně, šatny - obývací stěny, komody, konferenční stolky i jídelní stoly, knihovny - dřevěné doplňky vyráběné na zakázku.

Výroba, dodávka a montáž: -krovy, krovů -lisované dřevěné vazníky se styčníkovými plechy -střešní systémy, střechy, střecha -dřevostavby, dřevostavba -střešní krytina -kompletní střechy, střecha -střechy na klíč.

Práce: -instalatérské, topenářské a kanalizační Montáž a servis solárních panelů.

-svářecí práce -montážní práce -voda, topení, plyn -jeřábnické práce -výroba ocelových konstrukcí -nástavby na užitková vozidla -GO vozidel -přepravníky -zámečnické práce -stěhování těžkých strojů -výroba kontejnerů -údržbářské práce -přestavby a modernizace nástaveb a přepravníků -ocelové konstrukce -montáž ...

Instalace, rekonstrukce, oprava: - voda, plyn, topení (vodo-topo-plyn) - kanalizace - plynoinstalace - elektrikářské práce - zednické práce - servis kotlů.

Výroba: -autorské figury, plastiky z porcelánu -ruční malba portrétů a krajin na bílé porcelánové zboží -design užitného porcelánu.

Velkoobchodní prodej: - SHARON LEE* baseballové čepice - JERZEES bavlněný textil nejvyšší kvality - Jt's collection bavlněný textil - Hanes bavlněný textil - 40 typů neznačkových baseballových čepic a pracovních oděvů na zakázku. Strojové vyšívání: - výšivky na trika, čepice, ručníky, polotovary oděvů, do kůže, ...

Instalace a údržba hromosvodů včetně revizí. Výškové práce horolezeckou technikou. Renovace a pokládka veškerých dřevěných podlah.