VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Karty, kurzy, Reiki, astrologie, numerologie, spirituální léčení.

Malování pokojů a interiérů vůbec, nátěry fasád, oken, dveří a různých konstrukcí, protipožární nátěry. Renovace dveří a staršího nábytku – fládrování.

Nátěry - plochých střech z pozinkovaných plechů - střešních krytiny - opravy plochých střech - izolacea opravy žlabů - opravy střech památkových objektů - betonové konstrukce - průmyslové podlahy - stěny interiérů Izolace, sanace - ploché střechy z asfaltových pásů - střechy z ...

Provádíme strojní podřezávání vlhkého zdiva. Vysušování zdi, sanace, podsekání. Vodorovné i svislé hydroizolace spodních staveb, domu, zdí, teras, balkonů, objektů. Použití fólie, bitumenová a minerální stěrka, krystalické nátěry. Odstranění vzlínající vlhkosti, izolace. Trvalé snížení vlhkosti ve zdivu. Sanační omítkové a vzduchoizolační ...

Obkladačské a veškeré stavební práce. Rekonstrukce koupelen, bytových jader, bytů a rodinných domů na klíč.

Kompletní realizace střech: -klempířské a pokrývačské práce -rekonstrukce stávajících střešních krytin -demontáže starých a montáže nových střešních krytin -opravy bednění a krovu -výroba klempířských prvků.

Naše společnost se zabývá inteligentními elektroinstalacemi a elektro službami (kamerové a zabezpečovací systémy, anténní a satelitní technika, videotelefony, docházkové systémy, zvonky, aj.)

J.& S.Doležalovi Výroba, prodej: -akvária -terária. Sklenářství výroba nábytku z lamina

Provádíme kamenické a kamenosochařské práce. Nabízíme zahradní i domovní kamenné výrobky i doplňky.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytových jader - oprava a sanace balkónů - zateplování fasád - půdní vestavby - rekonstrukce elektroinstalace - chodníky, odstavné plochy.

Truhlářství, podlahářství. 3D grafické programy návrh nové kuchyně, obývací pokoj, ložnice, kanceláře. Realizace. 3D vizualizace interiérů.

Stolařství, truhlářství. Výroba nábytku, kuchyňské linky, obývací pokoje, dětské pokoje, interiéry.

Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: - kuchyně - obývací stěny - ložnice - koupelnový nábytek - dětské pokoje.

Stavební firma Rekonstrukce: -rodinné domy: -menší i větší -koupelny, bytová jádra. Práce: -stavební -obkladačské -dlažby. Služby: -návrh koupelen.

Elektromontáže, stavební práce, zámečnictví, truhlářství, autodoprava, klimatizace, vyřezávání fólií.

Strojírenství, zámečnictví. Výroba, prodej: - zemědělské stroje - malotraktory - zemědělská malotechnika. Prodejna Agroma (areál Agry): - zemědělská technika Mountfield Vari - elektro, vodoinstalační materiál - potřeby pro chovatele a pěstitele.

Podlahářství. Pokládka, prodej: - dřevěné podlahy.

Výroba, montáž, prodej tepelné techniky. Kovovýroba a stavební zámečnictví. Provozovny: AUGUR-kovo spol. s r.o. - výroba, prodej, montáž tepelná technika a zámečnická výroba 154 00 Praha 5-Slivenec, K Holyni 92 -kontaktní osoba Podzemský Josef -tel: 251818304, 602331924 -fax: 251818304 AUGUR-kovo spol. s r.o. - ...

Výroba, práce, řemeslo: -zámečnické práce z nerezu -kovovýroba -výroba terénních minikár pro letní využití lyžařských sjezdovek. Stavby, stavební činnost: -montáž půdních vestaveb, sádrokarton -pokládka podlah, obklady stropů -pokládka zámkové dlažby.

Výroba a prodej nábytku. Kuchyňský nábytek, stoly, židle.

Zámečnictví. Stavební zámečnické a svářečské práce. Výroba a montáže: -ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí -stavební zámečnické výrobky -vrata -dveře, dveří -mříže, mříží -ploty, plotů. Kovovýroba. Soustružení, obrábění.

Provádí: - elektroinstalace - poruchová služba - komplexní činnost v oboru elektro - montáž hromosvodů.

Nabízíme podlahy a schody pro zákazníky z Brna a okolí. Vinylové podlahy, PVC, dřevěné masívní, dvouvrstvé a třívrstvé podlahy. Broušení - renovace parket a dřevěných podlah, plovoucí podlahy laminátové i dřevěné, koberce, samonivelační stěrky, schody…

Řemeslo: - kovář (kovářství): - umělecký. Zámečnická výroba: - schodiště, - brány, - branky, - sloupy a jiné. Restaurování a renovace kovaných výrobků.