Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební činnost, dodávky, rekonstrukce, modernizace, adaptace, demolice: -pozemní stavitelství -novostavby, rekonstrukce občanských a bytových staveb -stavby na klíč -stavby a rekonstrukce rodinných domů -bytové -občanské-rodinné domy -hrubé stavby -venkovní úpravy -zateplovací systémy -fasády, obklady, dlažby ...

Akademická sochařka sochařské práce na zakázku, nabídka z volných prací z ateliéru - sochy a objekty z kamene ( mramor, žula, vápenec, pískovec ) - plastiky z bronzu, laminátu, acrystalu - medaile - pamětní desky, reliéfy, sochařské portréty - busty

Revize elektrických zařízení, strojů, hromosvodů, elektrických spotřebičů, analýza elektrických sítí, měření intenzity osvětlení a porevizní opravy.

Služby: -malířské práce -zateplování fasády -sádrokartony -oblkadačské -zednické -renovační -další práce.

MP nábytek Šternberk Výroba na zakázku. Prodej: -zahradní kovový nábytek. Čalounictví, čalounické práce. Provozovna: - Bělkovice 119, 78315 tel./fax:585396834, mobil 736770630 p.Miroslav Přikryl.

Stavební firma: - stavby na klíč - rodinné domy - výměna plastových oken - sanace panelových domů - rekonstrukce bytových jader a interiérů - zateplování fasád. Zelená úsporám.

Stavební činnost. Provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací a jejich odstraňování. Stavby: -inženýrské -bytové -občanské -rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: -stavby -koupelen. Zemní práce. Opravy staveb.

Montáž a výroba nábytku.

Podlahářství, prodej a pokládka podlah: - dřevěné - vinylové - PVC - linoleum - laminátové - korkové - marmoleum - všechny druhy koberců.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Naše firma se zabývá: - prodejem elektřiny a zemního plynu - poradenstvím v oblasti energetiky - optimalizací nákladů na energie - přípravou dokumentace a následnou realizací VZ dle zákona č.137/2006 Sb. - koordinací projektů v oblasti obnovitelných zdrojů - poradenskou činností v oblasti řízení a regulace - výrobou, instalací a ...

Řemeslnické práce: - elektroinstalační - elektromontážní - elektrikářské. Revize, oprava: - hromosvody - elektro.

Montáže všech tesařských konstrukcí, tesařské konstrukce, vázané krovy, šroubované tesařské konstrukce, výroba a montáž zbíjených vazníků. Pokrývačské práce včetně klempířských prací. Střešní tašky pálené, betonové, Tondach, Bramac, KM-BETA. Montáž střešních oken a výlezů. Půdní vestavby. Dřevěné altány a pergoly. Sádrokartony. ...

Revize a servis rozvodny NN a VN Poradenství v energetice: -elektrické vytápění -tepelná čerpadla.

Veškeré geodetické a zeměměřické práce, činnost, služby. Geodézie v katastru, geodet. Geodezie ve stavebnictví, investiční výstavbě. Mapy a mapové podklady. Zpracování, projektování pozemkových úprav, pozemkové úpravy. Vyhotovení geometrických plánů, geometrické plány(rozdělení, vyměřování pozemků, pozemek, zaměření staveb, nemovitosti, ...

Provádíme elektromontáže rodinných a bytových domů včetně rekonstrukcí. Dále provádíme zabezpečovací a kamerové systémy.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek kuchyně, obývací stěny, dětské pokoje, ložnice, kanceláře, restaurace - dřevěné obklady.

Střechy a Izolace Ingr. Nabízíme Vám realizaci šikmých a plochých střech, zároveň také izolaci teras, jezírek, bazénů, nádrží a izolaci proti radonu. Montáž střešních oken Velux. Zaměření a následná cenová nabídka zdarma.

Vodo-topo-plyn. Služby: - revize plynoinstalací - servis, oprava plynových kotlů. Prodej instalačního materiálu: -baterie a armatury -zdravotní keramika -sanitární technika. Práce: -zednické -obkladačské.

Výroba nábytek-interiér, exteriér: -vchodové, venkovní, interiérové dveře -atypická výroba eurookna, eurookno, eurooken -holandské židle-materiál masiv, polstrace kůže.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické -stříhání a ohýbání plechu -svářečské -svařování, sváření. Broušení, oprava: -nářadí, nástroje. Kovovýroba na zakázku.

Kovovýroba, zámečnictví: - zámečnické práce - pasířské práce. Svařování - nerez, ocel, hliník, titan. Montáž zábradlí a schodišť.

Prodej a realizace - pokládka veškerých podlahových krytin v bytových i komerčních objektech .