VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Kamenické práce, kamenictví: -zpracování přírodního kamene (kámen).

-rekonstrukce domů a bytů -rekonstrukce bytových jader a koupelen -zednické a obkladačské práce -štukatérské práce -malířské a lakýrnické práce -sádrokartonářské práce -dodávku a montáž dřevěných i laminátových plovoucích podlah

Práce: - malířské a natěračské práce všeho druhu: - kanceláře - obchody - byty - fasády - schodiště - fasádnické - zateplování fasád - zednické. Práce, montáž, půjčovna: - lešení. Montážní plošina. Pojízdné lešení.

Pokládám dlažby, provádím obklady stěn i kompletní rekonstrukce bytů, koupelen či bytových jader - Praha a okolí.

Práce, prodej: -podlahy -podlahářství -renovace podlah.

CNC obrábění. Kovoobrábění. Frézování. Soustružení. Vrtání. Broušení.

Výškové práce: - čištění fasád - umývání oken - ochrana budov proti dosedání ptactva - instalace reklamních bannerů - nátěry ocelových konstrukcí - montážní práce.

Elektroinstalace Montáž - čerpadla Opravy - čerpadla Vodoinstalace

Plynoinstalace, servis. Plynař. Výroba technických plynů.

Výroba a půjčovna krojů, kroje. Kroje i jejich součásti na zakázku z nejrůznějších oblastí. Výrobce kroje, krojů z Kyjovska, Hanáckého Slovácka, Podluží, Brněnska, Valašska ... i ze Slovenska. Vyšívání: -kostelní plachta, křestní rouška, -dekorační šátek, textílie a vinařská zástěra.

Elektroinstalace rodinných domů, bytů na klíč. Montáž a opravy elektrické instalace včetně revize. Provádíme zámečnické práce. Oprava gastro zařízení pro kuchyně.

Plynoservis. Oprava, servis, revize: -plynové kotle, spotřebiče Quantum, Qvadriga, Karma, Gazex, Destila, Occean, Baxi, Viadrus, Mora. Vodo, topo, plyn. Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Stavební práce, zednické práce, zedník, stavitelství a obkladačské práce. Rekonstrukce, modernizace: -koupelny, koupelen, bytové jádro.

Stavební a obchodní společnost. Název společnosti vznikl z prvních písmen hlavního podnikatelského záměru společnosti, a to: Nátěry, Izolace, Pokrývačství, Obchod, Služby. Firma NIPOS s.r.o. je schopna pro Vás provádět tyto činnosti: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - řešení problematiky veškerých izolací proti vodě - ...

ELEKTRO KARBAN Vám nabízí tyto služby: -elektromontáž -výroba toroidní transformátory -výrobu kartitové a sklolaminátové trubky od průměru 3 mm až 300 mm - periodické a výchozí revize el. zařízení do a nad 1000V -periodické a výchozí revize hromosvodů -elektromontážní práce.

Montáž suchých staveb: -izolatérství -zednictví -velkoobchod.

Projekce, obchod, prodej, inženýrink, montáž, revize, servis: -telekomunikace, sdělovací technika: -analogové, digitální, pobočkové ústředny, dodávka na klíč -faxy, telefonní přístroje, karetní a mincovní telefonní automaty -vnitřní rozvody telefonní, počítačové, signalizační: -strukturovaná kabeláž -optické, metalické kabely ...

Tesařské práce Zateplování - rodinné domy Veškerá stavební činnost - rekonstrukce rodinných domů - půdní vestavby Klempířské práce Pokrývačské práce.

Stavby na klíč. Běžné údržbářské opravy bytových a nebytových prostor. Práce: -zednické -elektroinstalační -zámečnické -vodoinstalační -topenářské -truhlářské. Prodej a servis: -kotle na dřevoplyn.

Měření - emise. Kominictví - vložkování a frézování komínů, měření emisí.

Prodej podlahy: -plovoucí: -laminátové, dřevěné třívrstvé -korkové podlahy -bambusové podlahy -parkety: -klasické (vlysy) -kazetové -exotické dřeviny -podlahové krytiny PVC podlahy.