VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Otevřel stavební práce. Montáže suchých staveb. Zateplovací systémy pro opláštění a revitalizaci budov. Montáže sádrokartonu, akustické řešení.

Instalatérské a topenářské práce, zámečnictví, opravy strojů a zařízení s uvedením do provozu.Opravy vodních i hydrau- lických čerpadel a motorů.Dále nabízím dlouholeté zkušenosti s opravami a seřizováním lakovacích linek a boxů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v režimu živnosti volné

Provádění, opravy a servis domovních, panelových i průmyslových elektroinstalací. Výroba elektrických zařízení a fotovoltaiky.

PROVÁDÍME: - elektroinstalace - regulace nesoučasného vytápění - vyhřívání okapů a svodů střech - elektronické zabezpečení objektů, požární zabezpečení - instalace domácích telefonů, př.interkomu - revize elektrozařízení - ventilátory, vzduchotechnika - plynoinstalace, vodoinstalace, topenářství - umělecká kovovýroba-ploty, brány, mříže

Zateplování fasád. Prodej stavebních materiálů Pokládka zámkové dlažby. Stavba rodinných domů na klíč.

Malířské a natěračské práce. Malby: - byty, domy, kanceláře, průmyslové celky, školy, školky, chaty, schodiště. Nátěry: - okna, dveře, střechy, podlahy, fasády, nátěry, zateplovací barvou.

Výroba, dodávka, montáž: - brány, ploty, vjezdová vrata - branky - okenní mříže, kování, zábradlí, schodiště - hotové výrobky z kovu (schránky na poštu) - kované polotovary, špice, profily, tyče - kovářské části a díly. Umělecké kovářství.

Střechy na klíč: - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Stavební činnost Bourací, bourání, demoliční práce, demolice Strojní zemní práce (bagr JCB, UNC, HON) Ruční výkopové práce Autodoprava Liaz, Tatra Odvoz fekálií, fekálie.

Výškové práce, mytí oken a plášťů budov a montážní práce pomocí lanové techniky.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku, zaměření hlavně na Kuchyňské linky.

Naše stavební firma nabízí stavební práce, výstavba rodinných domů, ošetřování fasád proti sprejerům na bázi nanotechnologie, rekonstrukce bytů a bytových jader i půdní vestavby, včetně zateplování domů a opravy fasád, montáž euro oken, dveří, terénní a drenážní práce, obklady, dlažby, chodníky.

Montáž: - zateplení střech ( ploché, šikmé ) Provedení: - stavební hydroizolace - zateplování budov Provádí: - komplexní montáž a údržba plochých i šikmých střech včetně oprav - pokrývačské práce Hromosvody: - opravy - montáže - revize Výroba, montáž a rekonstrukce: - světlíkové konstrukce.

Malířské a natěračské práce: - dekorativní malby - dekorativní antické zeminy - benátský štuk - aplikace typu mramor.

Služby: -topení, voda, plyn -koupelny na klíč -rekonstrukce bytových jader -instalace solárních systémů na ohřev vody -instalatérské práce -topenářské práce -tlakové zkoušky -revize plynu -plynové kotle -kombinované topení -podlahové topení -instalace, dodávka a montáž materiálu za výhodné ceny -instalace bytových ...

Kamenosochařské práce. Výroba, oprava: -pomníky -sekání nápisů.

Prodej, maloobchod, montáž: -podlahové krytiny

Stavební firma Brno. Rekonstrukce, novostavby, sanace vlhkého zdiva: -půdní vestavby -rodinné domy -hrubé stavby -podřezání zdiva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontejnerová. Zemní práce UNC 750. Realitní činnost.

Práce: - instalatérské - výměna umyvadel, van, WC, splachovacích nádrží, vdovodních baterií - topenářské - výměna ventilů, radiátorů aj. - voda, topení, plyn včetně dodávky materiálu - výměna kotlů, radiátory. - rekonstrukce bytových jader a zednické a obkladačské práce. Oprava, servis, výměna: - rozvody teplé a studené vody, ...

Stavební práce, stavební činnost. Výstavba rodinných, bytových a administrativních domů. Novostavby na klíč. Rekonstrukce bytových a nebytových prostor. Rekonstrukce a opravy fasád: -zateplování fasád vč. izolací a nátěrů. Střechy sedlové i ploché: -realizace -rekonstrukce a sanace poškozených. Půdní vestavby: -včetně zateplení ...

Revize: -hromosvody. Elektroinstalační práce.

Výroba, šití: -oděvy.