VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: -stavební komplexní stavby na klíč rekonstrukce adaptace -stavební systémy -sádrokartonové konstrukce, kazetové podhledy -zateplovací systém VELOX -elektroinstalační -vodoinstalační -plynoinstalační -topenářské. Činnost: -inženýrsko-investorská.

Práce: -malířské -natěračské.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -zednické práce.

Výroba: -oděvy pro sportovní kynologii a volný čas -oblek pro pomocníky, francouzská vesta, bunda -taška pro psy -dle přání zákazníka -úpravy dle Vašich požadavků -prodloužené velikosti -oděv pro děti.

Stavební, zemní, zednické práce, pokládka zámkové dlažby, demolice, úklidové práce, výkopy. Výkopové práce ruční i strojem.

Práce: -rekonstrukce koupelen obklady, dlažby -zateplování fasád -pokládka zámkové -dlažby, omítky, štuky -opravy komínů, zednické zapravení špalet po montáži oken včetně usazení parapetů za výhodné ceny. Na veškerou práci je záruka práce po celé ČR.

Výroba: -elektrické žehlící formy na ponožky -klempířství -zakázkové zámečnictví -vodovodní instalace, odpady -prodej klempířských strojů Práce: klempířsrví, svářecí a zámečnické práce, instalace vodovoního a odpadního potrubí v plastu.

Výroba, montáž: -nábytek (vestavěné skříně) -kuchyňské linky + spotřebiče -kancelářský nábytek materiál lamino, dřevo, masiv -dveře, obložkové zárubně -obložení -dřevěné schodiště -zábradlí -bytové doplňky -police -garnýže -podlahy -ploty.

Kompletní realizace střech: - plechové, falcované střechy - střešní vazby, izolace, plechové krytiny. Revitalizace. Klempířské práce: - oplechování komínů, atik, pultových střech, štítů, opláštění podhledů.

Společnost TOP - INSTALL Aleš Kostrůnek provádí práce v oboru vodoinstalatérství, topenářství a stavebnictví. Můžeme Vám zajistit dodávky velkého sortimentu materiálů. Zajišťujeme spolupráci s projektanty, stavebníky, elektrikáři a společně provádíme přestavby domů, bytů, koupelen i ostatních zařízení. Instalatérské práce: - ...

Izolace plochých střech, zahradních jezírek, bazénů, proti radonu a také tlakové vodě Vám zajistí společnost Izolace Daňhel, s.r.o. Pokud potřebujete provést kvalitní hydroizolaci či izolaci proti radonu, neváhejte se na nás obrátit. Naše služby zahrnují hydroizolace plochých bytových a průmyslových střech, teras a také balkónů. Foliové ...

Firma KOVOARTIP s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích se zabývá zakázkovou výrobou soustružených a frézovaných dílců na CNC strojích dle výkresové dokumentace v sériích od 100 do 20 000 ks. V rámci naší činnosti se věnujeme CNC soustružení a frézování, konvenčnímu frézování ploch a rovinnému a válcovému broušení. Vyrábíme např. rotační dílce, ...

Jan Cenek se zaměřuje na prodej wc, umyvadel, na prodej, montáž a opravy kanalizací, topení, kotlů a krbů.

Servis plynových kotlů: - pravidelné roční prohlídky - uvádění do provozu, čištění - opravy, výměny kotlů. Nonstop pohotovost. Autorizovaný servis značek Buderus, Ariston, Ferroli, Brotje, Baxi, Beretta, Thermona, Immergas, Viadrus, Karma, Destila, Viessmann, Quantum. Kontroly kotlů na tuhá paliva(Viadrus) zákon 201/2012 Sb.

Stavební firma: - výstavba RD na klíč - rekonstrukce bytových prostor - rekonstrukce nebytových prostor - zámečnické práce - rekonstrukce bytových jader - montáž garážových vrat [KRUŽÍK] - realizace obkladu a dlažeb - zateplování objektů.

Stavební práce. Elektromontážní práce. Rekonstrukce staveb. Revitalizace budov. Zateplení budov, fasády. Izolace střech.

Nabízíme profesionální realizační činnost v oblastech, podlahových systémů. Vyrábíme dveře interiérové i venkovní, kování na dveře, obložení zárubní, schodiště, obklady schodů a zábradlí. Vyrábíme a montujeme také kuchyňské linky na míru a vestavěné skříně. Výroba, montáž, realizace: - podlahy - dveře interiérové a vchodové - zárubně - ...

Restaurování a průzkumy sochařských uměleckých a umělecko-řemeslných děl z kamene a štuku s povolením MK ČR.

Truhlářství, dřevovýroba: - zákázková výroba, - renovace bytových interiérů, - průmyslové interiéry, - tradiční a rustikální nábytek.

Práce: -podlahářské -lina a koberce.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Výroba, prodej: -brambory -konzumní hrách -pšenice potravinářská -ječmen sladovnický. Práce: -zámečnické -svářečské -opravárenské. Opravy, servis: -nákladní auta.

Montáž všech druhů podlahových krytin, stěrkování, renovace parket, polepení schodů, pokládka dřevotřískových desek.