Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Montážní nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Zakázková výroba: -kovové ploty -vrata -mříže -zábradlí -nábytek -bytové doplňky atd. Kvalitní ruční výroba na zakázku

Kamenictví, kamenosochařství: - restaurování kamenných prvků historických staveb - výroba a montáž obkladů, soklů, parapetů, ostření atd. - kompletní realizace atypických pomníků, pamětních desek - opravy památníků, monumentů.

Specialista na kamenné prvky staveb. Kamenosochařství: -restaurování kamenných prvků historických staveb -výroba a montáž obkladů, soklů, parapetů, ostření -kompletní realizace atypických pomníků, pamětních desek -opravy památníků, monumentů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál Vysoušení, sanace budov

Produkty a služby: - tryskání - metalizace - průmyslové nátěry - povrchové úpravy.

Instalatérské práce: - vodovody, topení, solární panely, tepelná čerpadla, odpady, krby, koupelny.

Stavební činnost: - regenerace panelových domů - zateplení budov - výstavba rodinných domů na klíč. Práce: - zednické - malířské práce externí a interní - izolatérské, izolace - sádrové omítky.

Služby: - zakázková výroba a montáž nábytku z lamina se specializací na vestavěné skříně.

Zakázkové truhlářství, kuchyňské linky, schodiště, terasy, pergoly, vestavěné skříně. Výroba z masivního dřeva i jiných materiálů.

Prodej, pokládka: - plovoucí podlahy. - renovace schodišť.

Dodávky vzduchotechniky a klimatizace na klíč: - Split-systémy - engeneering - projekt - dodávka - montáž

Vodoinstalaterství, Topenářství Služby: -voda -topení -plyn -kanalizace -domácí vodárny čerpadla -čištění studní -solární ohřev -měření -regulace -vodoměry -opravy, údržba.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Samostatný likvidátor pojistných událostí

Vyčištění kanalizace, zkoušky těsnosti kanalizace, prohlídky kanalizace digitální kamerou ad.

Stavební firma. Příprava, projekce, výstavba, realizace: -dopravní, inženýrské a průmyslové stavby. Práce: -výstavba železobetonových mostů a propustů -rekonstrukce staveb -zemní a výkopové práce -speciální zakládání staveb -vrtné práce -provádění injektážních prací -demolice konstrukcí -nátěry konstrukcí -stříkané ...

Sklenářství. Sklenářské práce. Pohotovostní služba: -tel.604830210

Projektová činnost. Provádění staveb a jejich odstraňování. Revize komínů. Žáruvzdorné vyzdívky.

Stolařství. Truhlářství. Zakázková výroba kancelářského nábytku, lékáren, laboratoří, kuchyňských linek, schodů.

Topenářské práce - veškeré montáže nových rozvodů Opravy - stávající topné rozvody Instalace - bojlery včetně výměny starých spotřebičů za nové Vodoinstalační práce - instalace a opravy rozvodů vody a kanalizací - instalace bojlerů včetně výměny starých spotřebičů za nové - veškeré montáže nových ...

Univerzální obrábění včetně automatového - kovoobrábění Výroba - šroubení Svářečské práce Kovovýroba

Restaurování zbraní a zbroje Výroba - dragounské helmy - patrontašky - šavlové zavěsníky - ostruhy

Služby: -zámečnictví -kovoobráběčství -nástrojářství. Výroba, instalace a opravy: -elektrické stroje a přístroje.

Elektrikář. Elektromontáže, elektroinstalace. Elektro revize. Revize hromosvodů (hromosvody). Údržba: - staniční baterie v domech (nouzové osvětlení). Montáž: - domácí telefony. Sídlo firmy: - Šalamounská 3015/4, Ostrava - Moravská Ostrava.