VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Instalatérské práce včetně rozvodů. Vodoinstalatérské práce. Topenářské práce, topenářství. Plynařské práce, instalace plynu, plynařství.

Instalatérské práce včetně rozvodů. Vodoinstalatérské práce. Topenářské práce, topenářství. Plynařské práce, instalace plynu, plynařství.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Elektromontáže, elektromontážní práce. Projektování elektrických zařízení, projekce. Elektrorevize, revize elektrických zařízení.

Truhlářství, podlahářství

Přeprava osob Montáže nábytku Stavební, elektrikářské, instalatérské práce Pomocné práce Zahrada Služby pro seniory Rodina a domácnost

Stavební práce: - stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce domů, bytů, koupelen - stavby plotů - obkládání kamenem - krby, kuchyňské desky, domy, ploty - zateplení rodinných domů - zednické práce - obkládačské práce - renovace bytových jader - zedník, obkladač.

Truhlářství. Výroba a prodej: - veškeré včelařské potřeby - medomety, mezistěny, lisy, formy. Internetový obchod, eshop, prodej: - nástavkové úly - pomůcky pro práci se včelami - zpracování vosku - medomety - chov čmeláků - kosmetika z včelích produktů, léčivé včelí doplňky - sklenice, víčka - včelařské rostliny.

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Prodej: -náhradní díly na vozy ŠKODA a na zahraniční vozidla -autodoplňky -autopříslušenství. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Práce: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -nátěry a postřik proti dřevokazným houbám a hmyzu -truhlářské práce (nátěry plechových střech, hal).

Výstavba: - inženýrské sítě - plynovody - vodovody - horkovody - parovody - kanalizace. Montáže: - plynoinstalace - vodoinstalace - instalace horkovodních potrubí. Zemní, výkopové práce. Zámečnické výrobky a tvarovky pro vodovody. Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - zámečnické.

Truhlářství, podlahářství - nábytek - kuchyně - postele - schody - zahradní nábytek

Kovovýroba. - celky pro potravinářský (i pivovarnický) a chemický průmysl. Zakázková výroba z nerezu formou poptávky-nabídky: - nástavec závitový, přivařovací a s koncovkou na hadice - trubkové dno klenuté - nerezové přiruby ploché, točivé - nipl-mufna-dvojnipl - závity NPT, šroubení - teploměrové jímky - svařované díly, ...

Zednictví - veškeré zednické práce - rekonstrukce - fasády - bytová jádra Montáže obkladů a dlažeb

Elektroinstalační práce Servis a opravy - plynové kotle

Opravy silničních vozidel Izolatérství

Truhlářství, podlahářství. Prodáváme a montujeme okna, dveře i podlahy.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Zámečnictví, nástrojářství Provádění výškových prací pomocí horolezecké techniky