VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce, služby: -Autodoprava Avie -Práce s UNC-060.

Práce: -podlahářské práce -plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové), vinylové, PVC, koberce. -vyrovnávání podkladů.

Práce: -stavba plotů, pergol a altánů -úpravy pozemků kolem domů -stavba komínů.

Práce: -zednické práce -obklady a dlažby, plovoucí podlahy -sádrokartonářské práce, zateplení objektů -venkovní úpravy a jiné práce -stavba komínů.

Zámečnictví, zámečník -výroba koupelnových radiátorů, koupelnové radiátory -koupelnová otopná trubková tělesa, trubkové těleso.

Kompletní servis, montáže, revize hromosvodů: Projekce, projektování hromosvodů. Konzultace a cenové nabídky zdarma.

Služby, práce: -kompletní elektroinstalace -elektroinstalace -alarmy -kamerové systémy -rozvody TV/SAT -počítačové sítě -revize.

Tesařské práce, tesař, stavební tesařství. Práce na střeše. Rekonstrukce střech a montáž dřevěných konstrukcí, konstrukce. Dřevostavby, dřevěné stavby, stavba ze dřeva, sruby.

Kamenosochařské práce. Dodávky, prodej, distribuce: -bronzové pomníkové doplňky pro kameníky -písmo, lampy, vázy, křížky, sochy -reliéfy - Madonna, Kristus -fotokeramika.

Stavební práce, stavební činnost, stavební práce, zednické práce, zedník, obkladačské práce, obkladač, sádrokartony, sádrokartonář. Krby-výstavba krbů.

Prodej - LED osvětlení trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky Vybavování - interiéry E-shop - LED osvětlení (trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky, ...) Dodávka - plastová a dřevěná okna - vnitřní a vstupní dveře Klempířské práce Pokrývačské práce

Prodej, montáž: - veškeré stavební práce včetně odstranění starých staveb - demoliční práce včetně odvozu suti na skládky - zateplování fasád rodinných domů - asfaltové střešní krytiny - klempířské prvky - rekonstrukce plochých střech - hydroizolace - střešní okna Prospekt - plastové okapy Scala - sádrokartonové systémy - ...

Zámečnictví, nástrojářství

Pokládka: - plovoucí podlahy - koberce - PVC Služby: - stěrkování podlah - malířské práce - štukování omítek.

Truhlářství, podlahářství

Elektromontážní práce. Montáž a servis: - anténní rozvody - vjezdové brány - garážová vrata.

Široké spektrum týkající se fungování domácnosti.

Montáž sádrokartonu - sádrokartonářské práce. Do našeho rozsahu činností spadají sádrookartonové stropy, stropní podhledy, kazetové stropy a další. Montážní práce provádíme v Praze a okolí (Střední Čechy).

Podlahářské práce. Prodej: - podlahové krytiny - koberce - PVC, linoleum.

Výroba - ocelové konstrukce Zámečnické práce

Práce: - izolatérské, - pokrývačské.

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Střechy, izolace. Práce: - izolatérské - pokrývačské - klempířské - tesařské - stavební (zdění, omítky, obklady, dlažby, podlahy). Hydroizolace: - střešních plášťů a teras. Izolace: - staveb proti zemní vlhkosti i tlakové vodě - bazénů a jezírek - proti chemickým a ropným látkám - protiradonové.