VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Galvanické chromování, niklování, tryskání, zinkování-chromát modrý, žlutý, bezbarvý povrch-na závěsech i v bubnech, příprava povrchu před galvanickými úpravami, stahování vadných galvanických povlaků, renovace chromových a niklových dílů na auto a moto veterány.

Stavby, stavební činnost: -statické zajištění -hydroizolace -sanace.

Stavební firma: -zateplování fasád -opravy a nátěry fasád -stavební a natěračské práce ve výškách -klempířské -rekonstrukce střešních krytin, balkonů, lodžií - rozvody vody, plynu.

Odstraňování ekologicklých zátěží a rekultivace skládek. Sanace. Bourací práce. Přeprava odpadů. Ekologické autity, analýzy rizik.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -obrábění kovů, kovoobrábění. Výroba: -upínací, podávací pouzdra pro jedno i vícevřetenové automaty -lisovací, střihací nástroje -lisovací formy na pryž -odlévací formy na polyuretan.

Studnař: - vrtané studny - všechny druhy podloží - vrtání v obtížně přístupném terénu - použité materiály s atestem na pitnou vodu - čerpadla-prodej, dodávka, montáž, instalace - instalatérské práce - vyřízení stavebního povolení - tepelná čerpadla - technologické vrty - zemní sondy. Provozovna: - Příčná 3 - ...

Výroba atypický zakázkový dřevěný nábytek. Zaměření, návrh projektu, interiéry na klíč: -veškerý nábytek do bytů i rodinných domů, vstupní haly, předsíně, šatny, ¨kuchyňské linky, obývací a dětské pokoje, ložnice i zahradní nábytek -zařizujeme restaurační, obchodní provozy, hotely, kanceláře, reprezentační prostory, zdravotnická ...

Výstavba, opravy, rekonstrukce: -plynovody -produktovod -regulační stanice. Velkoobchod: (Centrála maloobchodních prodejen) Litomyšl, Zámecká 7 tel: 461612884 -potraviny. Velkoobchod bytového textilu a ubrusovin Litomyšl, Sokolovská 1 tel: 461619010. Prodej, rezervace: - letenky (Kubík travel) - zájezdy do zahraničí a ...

Natěračství Malířství

Jeřábnické práce pomocí strojů AD 28, AD 080, liebherr LTM 1030, 2

Velkoobchod, maloobchod: - trezory - poštovní schránky - bezpečnostní dveře. Služby: - zámečnický servis, otevírací služba - montáže a opravy zámků - zámečnické a svářečské práce - výroba klíčů - gravírování. Eshop: - komplexní zabezpečení.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny- Prodej: -vodoinstalatérství, topenářství.

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství Zednictví

Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství.

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství

Umělecké kovářství: -kované mříže -kované brány, branky -kované ploty, zábradlí, kované schodiště, madla -kované světla, lucerny, lampy, lustry, stínidla -venkovní doplňky - poštovní schránky, číslice, kované a tepané nápisy, loga.

Zámečnictví, strojírenství. Práce: - lisování - tváření - obrábění - tryskání - soustružení - lakování - svařování.

Služby, geodetické práce: - zeměměřické práce, vyměřování pozemků - zhotovení geometrických plánů - zaměření inženýrských sítí, staveb - zhotovení podkladů pro projekt.

Podlahářské práce: - pokládka podlah - průmyslové podlahy - broušení, frézování betonu betonové podlahy PanDomo. Autodoprava. Stavební činnost.

Truhlářské práce - nábytek na míru. - kuchyňské linky - vestavěné skříně - reklamní cedule - dřevorytectví - polystyrénové písmo - 3D reklama polysterénu. Gravírování. CNC frézování.

Truhlářství, dřevovýroba. Prodej: -desky, deskoviny -řezivo.