VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zámečnictví, zámečník, zámečnické práce. Výroba, prodej, montáž: -ocelové konstrukce -ocelových konstrukcí -zakružování -brány, brána -ploty, plot -schody, schodiště -zábradlí. Stavebniny Hutní materiál

Práce, služby: -Zámečnictví.

Práce: Stavební práce, půdní vestavby, montáže sádrokartonových stropů, sádrokartony, příček, příčky a minerální podhledy. Nabídka pokládky palubkových a plovoucích podlah. Palubkové a plovoucí podlahy.

Služby: -truhlářství -zakázková výroba nábytku -kuchyně -zařizování interiérů na klíč.

Klempířství a oprava karoserií Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Pokrývačství, tesařství

Izolace - vlhké zdivo Vyřezávání - dveře panelové domy Broušení - podlahy Řezání a vrtání - stavební konstrukce

Tradiční pánské zakázkové krejčovství Rexim vycházející z britské a vídeňské střihačské školy. Výroba: - sak - kalhot - obleků - kabátů - košil. Oficiální zástupce firmy Dormeuil-Paris. Velkoobchodní a maloobchodní prodej luxusních látek. Ruční šití pánských obleků a doplňků.

Prodej tepelných izolačních materiálů. Zateplení fasád.

Vodoinstalační a topenářské práce, rekonstrukce koupelen, bytové jádra. Výměna vodovodních a odpadních stoupaček.

Prodej: - elektroinstalační materiál - elektromateriál - svítidla, světla, světelné zdroje LED - dorozumívací technika - domovní, domácí telefony, videotelefony. Projekce - nové elektroinstalace. Rekonstrukce, opravy, údržba, revitalizace: - elektroinstalace bytů, domů a komerčních objektů, bytových domů. Práce: - ...

Výroba technických plynů. Nabídka domovních instalatérských prací.

Nabízíme CNC kovoobrábění.

Školící středisko a autoškola – Ladislav Polák -profesní školení řidičů: -profesní školení řidičů skupin C, D, -provádíme školení řidičů referentů, -výcvik v řízení skupin B, C, C+E, D. Zemní práce. Terénní úpravy, výkopy a další zemní práce se stroji: -nakladač UNC 200, objem lopaty 2, 5 m3, -dozer T-130, šířka radlice 3, 2 m.

Truhlářství. Zakázková výroba na míru: - nábytek z masívu, lamina, dýhy - kuchyňské linky - vestavěné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje - schodiště - zábradlí.

Práce: -malířské. -natěračské.

Služby: -jádrové vrtání - řezání diamantovými pilami - řezání diamantovým lanem - izolace vlhkých zdí - broušení betonových ploch.

Koupelnové studio. Práce, rekonstrukce, renovace: -koupelna -zednické práce -stavby na klíč -sádrokartonářské práce -vodo-instalatérské -topení-plyn, včetně revize -obkladačské práce -malířské, natěračské práce -zemní práce-mechanizace -tesařské a pokrývačské -elektro-včetně revize -dodání a montáže oken, plast dřevo ...

Demolice Stavba - protihlukové zdi Úpravy - zahrady

- kontejnerová služba - MERCEDES BENZ - 7t Dodávka, montáž - gabionové konstrukce obklady fasád - gabionové konstrukce (ploty) - gabionové konstrukce (opěrné zdi) Zemní práce (smykem řízené nakladače, otočný bagr)

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Elektroinstalace: -výstavba, rekonstrukce, čištění a oprava elektroinstalace, rodinný dům, panelový byt, provozovna…. -montáž, údržba a oprava elektroinstalace, slaboproudé rozvody (telefon, domácí telefon, televizní rozvody, datové rozvody atd.). Rekonstrukce elektroinstalace. Opravy a servis provádíme v celé oblasti Jižní Moravy.

Prodej, montáž, servis: -anténní, satelitní technika (ITA) -audio-video elektronika -společné televizní antény (STA) -GSM zabezpečovácí (EZS), informační a docházkové systémy -montáž internetových přípojek v bytových a panelových zástavbách.

Služby: Thermont Vodo-topo-plyn: -vodařské montáže, montáže topení, plynoinstalace -revize -montáže topení, plynu a vody - měď i plast -opravy a úpravy rozvodů i potrubí -montáž, výměna, oprava - radiátory, plynové spotřebiče a vodovodní zařízení, elektrická čerpadla, darlingy, ruční pumpy na studny -dodávka materiálu -montáž - instalační ...

Služby: - hydrogeologický průzkum prostých a minerálních vod včetně její ochrany - poradenství v oboru balených vod.