VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Tesařské práce Truhlářské práce Stavba - rodinné domy na klíč Zednické práce

Provádíme: - vodoinstalatérské a topenářské práce - montáže vzduchotechnických zařízení. Nabídka plynových kotelen, regulačních stanic a plynovodů.

Silnoproudé elektromontáže. Revize, opravy a údržbu VVN, VN, NN. - plnění a odčerpávání plynu SF 6 všech elektrických zařízení.

Distributor, výhradní importér, prodej: - infra panely Fontes - systémy infračerveného vytápění, infratopení - interiérové vytápění - exteriérové ohřívače - průmyslové ohřívače. Dodávky na klíč: - energetický návrh - návrh systému regulace - elektroprojekt - elektroinstalace - montáž.

Inženýrská činnost. Elektromontáže.

Městský mobiliář Samonosné brány Obložení interiéru i exteriéru z mat. Corten Zábradlí NEREZ Odvodnění mostů Pracovní stoly Klempířské výrobky Jeřábové příslušenství Výroba NEREZ Obrábění kovů Drobná kovovýroba

Stavební firma, výstavba, zakládání, realizace a likvidace staveb. Zemní a zednické práce. Pokládka zámkové dlažby (zámková dlažba).

Služby: - výstavba, rekonstrukce inženýrské sítě, plynové a vodovodní přípojky - průmyslové a domovní vodovody - rozvody zdravotechniky, vzduchotechniky, odsávacích a odvzdušňovacích systémů - revize Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynařské

Provádíme: - rekonstrukce bytových jader - zednické, stavební, malířské, elektroinstalační a podlahářské práce Dále se zabýváme prodejem podlahových krytin.

Prodej, pokládka: - koberce, PVC, podlahy.

Služby: VODO - TOPO - PLYN: -montáže kotelen do 50KW i nad 50KW -montáže domovních vodáren -solárních systémů pro ohřev TUV a bazénů -tepelná čerpadla -z materiálů - ocel, plast, měď -průmyslové plynovody -výměníkové stanice -vytápění klasickou, nízkoteplotní nebo kondenzační technologií. Zajišťujeme: -vypracování projektové ...

Výrobní závod. Výroba a prodej: -osvětlovací technika-svítidla, světla, Lampy: -bytová -uliční -zahradní, parková -průmyslová-nevýbušná, speciální -světlomety -žárovková, výbojková, zářivková -interiérová, exteriérová -náhradní díly a doplňky. Prodej: -světelné zdroje -světelné stožáry a sloupy -svítidla a výrobky ...

Elektroinstalace a Elektromontáže: - Rozvody elektro průmyslových i obytných budov - Fotovoltaické elektrárny - Hromosvody - Instalace a montáž osvětlení interiérů a exteriérů - Revize Novostavby a rekonstrukce: - Byty, administrativní budovy a objekty státní správy - Zděné rodinné domky - Dřevostavby - Činžovní bytové domy - ...

Stavební firma: - rodinné domy - omítky - podlahy - obklady, dlažby

Provádění, projektování a vyhodnocování geologických prací.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Provádíme restaurátorské, rekonstrukční a stavební práce v oblasti historických a památkově chráněných objektů. Provádíme restaurátorské průzkumy a záměry, laboratorní analýzy.

Stavební systémy: -suché maltové směsi -barvy, omítky, tmely -sádrokartonové systémy -vnější zateplování budov -tepelné a zvukové izolace -stavebniny -stavební materiály.

Montáž, povrchová úprava: -sádrokartony -kazetové podhledy THERMATEX -střešní okna VELUX. Realizace: -rekonstrukce: -půdní prostory -bytová jádra. Práce: -elektroinstalační. Zajištění: -práce: -stavební -vodo-topo-plyn -tesařské -pokrývačské -klempířské -zateplování fasád -odhady nemovitostí.

Truhlářství, podlahářství. Pokládky a renovace parket, plovoucích podlah.

Antique restaurátorství Zabýváme se restaurováním, prodejem, výkupem starožitného nábytku, starožitných a uměleckých předmětů, kompletním zařizováním interierů.Provádíme různou uměleckou činnost.

Služby: -projekty a požární posouzení -rekonstrukce -půdní vestavby -stavby na klíč -zateplování.

Firma Martin Plachý - TIMIDUS Revize provádí revize vyhrazených plynových zařízení.