VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Domácí, údržbářské a pokrývačské práce, montáž nábytku, vodovodních baterií a sprchových koutů, čištění opadů, dovoz zboží, nákup v makru.

Stavební činnost, práce: - zemní práce - výkopy - základy rodinných domků a průmyslových staveb - zahradní práce - přeprava sypkých materiálů, kameniva. Prodej: - travní směsi a osiva - palivové dřevo.

Podlahářství. Prodej: - podlahové krytiny.

Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových)

Komplexní řešení, realizace, prodej: -dodávky technologie pro stavby, stravovací provozy (chladírenská zařízení, topení, voda, plyn, vzduchotechnika a pod.) -vybavení staveb (zajištění interierových dodávek a montáží) -projektová činnost ve výstavbě.

Montáže dveří, dveře, obložkové zárubně, oken, okna, okno, včetně parapetů, parapety, palubkové obklady či drobné stavební konstrukce. Suchá výstavba, sádrokartony, sádrokartonové konstrukce, zateplení, opláštění budov, truhlářské práce.

Stolařství: - kuchyně a nábytek na míru - rekonstrukce koupelen - přestavby bytových jader. Sklenářství. Stavba rodinných domů na klíč. Zateplování. Zednické práce. Dřevostavby.

Služby: - procesní analýzy - jednoúčelové stroje a dopravníky - zaměření na celkovou úpravu pracoviště - ergonomické pracovní stoly - regálové a skladovací systémy. Práce: - projekce a konstrukce - svařování - obrábění - montáže.

Instalace: - voda - topení - plyn - olejové topení. Nové rozvody - v dostupných materiálech - měď, kov, plast. Práce: - vodoinstalatérské, vodoinstalatérství - topenářské, topenářství - plynařské.

Sklenářství. Maloobchod, prodej: -sklo -celoskleněná stěna -žáruvdorné sklo. -náhradní díly na šicí stroje veritas, lada, pfaff, a jiné Práce: -zasklívání oken, dveří, výlohy -broušení, vrtání skla. -servis šicích strojů Výroba, lepení: -akvária, terária. -otění kuchyní včetně instalace -zakázková výroba -celoskleněné dveře ...

Výroba nerez zařízení, technologie, strojů pro potravinářský a masný průmysl: -kompletní masné výroby(masokombináty) -sklady kůží včetně logistiky -vybavení velkoobchodů, hypermarketů -montáž, servis strojů a masné technologie -háky, kočky, vozíky, udírenské hole -jatka (porážky zvířat) -bourárny, masná výroba -chladírny ...

Montáž - kotelny. Plynoinstalační práce - rozvody domovního plynovodu. Solární systémy Topenářské práce - podlahové vytápění, rozvody potrubí. Montáž - kotle. Rozvody - kanalizace Vodoinstalační práce - rozvody vody a kanalizace.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - otevřené ocelové profily z plechu do 2, 0 mm, ocelových kovových profilů pro sádrokartonové konstrukce: - sádrokarton NORGIPS, KNAUF, LAFARGE

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -nástrojářské, nástrojářství.

Práce, řemeslo: -zámečnictví, stavební zámečnické, zámečník.

Truhlářství, podlahářství. Výroba kanoe.

Geodetické práce. - geometrické plány - vytyčení vlastních hranic - vytyčení staveb - mapové podklady - zaměření skutečného provedení staveb - poradenství v oblasti stavebnictví a katastru nemovitostí sídlo: Javornice 73.

Výroba - nerezový nábytek pro velkokuchyně stoly, regály, dřezy - nerezové zábradlí - nerezové potrubní systémy Svářečské práce Zámečnické práce

Výroba a montáž: - stavební konstrukce - mříže - plotové dílce - vrata a branky či zábradlí z černého i nerezového materiálu.