VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Elektromontáže. Elektrikářské práce, revize, projekty: -vysoké a nízké napětí -venkovní, kabelové vedení -veřejné osvětlení -bytová a průmyslová elektroinstalace -elektrické vytápění.

Elektroinstalační práce Elektrické vytápění Servis - kabelové rozvody - domácí telefony Montáž - bojlery Instalace - počítačové sítě

Stolařské a truhlářské práce.

Společnost Insulation Building s.r.o. se zabývá zateplení panelových domů, zateplením rodinných domů. Provádíme revitalizace panelových domů. Zajistíme dotace na zateplení z dotačního programu zelená úsporám.

Nožířství, prodej: -krejčovské nůžky -kadeřnické nůžky -kuchařské a řeznické nože -kuchyňské nože, ocílky, brousky -řezné nástroje OLFA a náhradní díly -manikúrní a pedikúrní nástroje, manikúry -napesní, nářaďové nože, dýky -ruční výrobky českých a slovenských nožířů -broušení, servis -výstava nožů MORAVA NŮŽ ...

Prodej, montáže, údržba a opravy : -elektroinstalace -elektrozařízení -silnoproudá elektronika -měřící a regulační technika -zabezpečovací technika.

Truhlářství, výroba nábytku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - ložnice - kancelářský nábytek. Výroba a realizace interiérů na zakázku. Provozna: Kovářov 12, 783 25, Bouzov.

veškeré stavební práce montáž obkladů a dlažeb rekonsktrukce objektů návrh řešení obchodní činnost betonové produkty BEST poradenská činnost rekonstrukce bytových jader malířské práce fasády průmyslové podlahy plastová okna obkladové bazény stavební chemie Mapei

Rekonstrukce rodinných domů a bytů, zateplování.

Stavební činnost, stavby: - zateplení - výměna-okna - rekonstrukce-bytové jednotky - výstavba rodinných domů na klíč. Elektro, elektrikář: - elektromontáže - revize - rekonstrukce elektrických rozvodů.

Interiérové studio: - prodej a pokládka laminátových i dřevěných plovoucích podlah, PVC. Dodávka, montáž: - interiérové otvíravé, posuvné, celoskleněné i vchodové dveře - schody, schodiště, zábradlí (celodřevěné, kombinace dřevo-kov, dřevo-sklo).

Zateplování fasád, vnitřní a vnější strojní omítky, sádrokartony, rekonstrukce a jiné zednické práce.

Dodávka - plovoucí podlahy Montáž a dodávka - okna VELUX - sádrokartony - obložkové zárubně - plovoucí podlahy.

Práce: -jeřábnické, práce s autojeřábem -svářečské, svařování kovů -zámečnické, zámečnictví -kovoobrábění - soustružení, frézování kovů -stavební. Výroba: -elektrotříkolky -tlakové nádoby. Opravy: -tlakové nádoby.

Člen Cechu sádrokartonářů ČR. Suché stavby na klíč. Dodávka, montáže: - sádrokartonové systémy KNAUF, LAFARGE - hliníkové minerální podhledy Luxalon od firmy Hunter Douglas - suché plovoucí podlahy Fermacell a Knauf - zdvojené podlahy. Prodej: - komponenty suché stavby: - sádrokartonové desky Knauf, Lafarge - tepelná a ...

Podlahářské, kladečské práce, pokládka: -dřevěné podlahy z masivu, různé dřeviny (dub, buk, jasan...) -plovoucí podlaha -parkety, mozaiky -venkovní dřevěné rošty a terasy -repase, renovace, broušení, lakování, napouštění olejem parket a podlah -palubky - podlahy z desek -PANDOMO- kreativní cementové stěrky -nivelační, vinylové ...

Inženýrská činnost Zemní práce Výstavba - průmyslové stavby Stavební činnost

-Sklenářské práce, rámování a paspartování

Věštírna Prodej - věštecké předměty kyvadla, magické svíce

-Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů,

Zimování lodí Přeprava lodí Výroba - lodě - z masivu a exotického dřevazimování lodí Truhlářské práce Servis - lodě.

Služby: -zámečnictví -kovářské práce.

Montáž, oprava, rekonstrukce: -krovy

Servis, oprava: -šicí stroje (šicích strojů) všech značek. Univerzální ostřírna, brousírna, brusičství. Služby: -ostření, broušení nástrojů -kovo nástroje -dřevo obráběcí nástroje -nástroje ze slinutých karbidů -domácí nástroje včetně nožů do mlýnků a robotů -tvarové nástroje -brusle.

Zednické práce Vodoinstalační práce.