VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Kovářské a zámečnické práce, výroba konstrukcí, zábradlí, plotů, brán s pohonem i bez. Výroba koňských překážek a bytových a nebytových a dárkových doplňků. Výroba kovaných komponentů pro kováře, zámečníky a kutily.

Zakázková výroba nábytku (nábytek): -kuchyňský nábytek-kuchyně (kuchyní) -bytový nábytek, interiéry -obývací pokoje -dětské pokoje -ložnice -interiérové dveře -schodiště (z lamina, masiva).

Stavební činnost: -občanské a bytové stavby -inženýrské a vodohospodářské stavby -partner programu POROTHER Dům. Práce: -vodo-topo-plyn -instalace -topenářské -vodoinstalatérské -plynařské -elektroinstalační (elektroinstalace). Výroba-elektrické rozvaděče -slaboproud, EPS, EZS.

Zámečnická výroba. Výroba: - ocelové konstrukce.

Dodávka, montáž, instalace: - divadelní a jevištní technologie. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce: - věže, tribuny, multifunkční stropní konstrukce. Služby: - elektroinstalace - vzduchotechnika - stavební činnost.

DIVIZE ULTRASONICS: Prodej, dodávka, servis. -technologie pro ultrazvukové sváření plastů (ultrazvuková svářečka, svářečky na plasty) -obchodní zastoupení firmy RINCO ULTRASONICS, Švýcarsko -dodávka a renovace sonotrody pro všechny technologie -malosériové svařování plastových výlisků (plastové výlisky, plastový výlisek). Certifikát ISO ...

Komplexní dodávky investičních celků v oblasti tepelných, energetických, ekologických a technických zařízení: -kotle, kotelny, spalovny, kogenerace -výměníkové stanice, potrubní rozvody -plynové přípojky, infrazářiče -plně automatické úpravny vody -plastové potrubí, armatury, desky, tyče -elektroinstalační práce včetně měření a ...

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kuchyňský nábytek, kuchyně, kuchyní -interiéry na klíč -obývací pokoje -dětské, studentské pokoje.

Výroba, prodej: -šití sportovních potřeb-batohy, návleky ledvinky, poštovní brašny, šití na zakázku, obaly, postroje, taktické vesty -technické pryže, technická pryž -polyuretanové dílce a oplášťování válců a kol z PUR -forem, forma, formy pro lisování a výrobu technické pryže -pogumování nádob, válců a kol, včetně dodatečného ...

Pobočka. Služby: - plyn - revize, projekce, dodávka - bioplyn a CNG (zemní plyn).

Elektromontážní práce: -silnoproud do 1kW (bytové a průmyslové elektroinstalace, elektroinstalační práce) -slaboproudé rozvody (počítačové sítě, telefony, EPS, EZS) -hromosvody -měření a regulace. Výroba a prodej: -elektrické rozvaděče NN Prodej: -kapková závlaha -elektroinstalační materiál.

Služby: -malířské a natěračské práce bytových a nebytových prostor -nátěry fasád, zárubní, oken, topení -štukování bytů.

Zednické a stavební práce, zateplování fasád.

Potřebujete levné a přesto kvalitní česká okna či žaluzie? Obraťte se na nás! Prodej a výroba plastových oken a dveří, výroba eurooken. Nabízíme plastová okna OTHERM, dřevěná eurookna, hliníková okna, dveře, garážová vrata Hörmann, vrata - brány, průmyslová vrata, stínicí technika Climax, markýzy, žaluzie, parapety. Komplexní služby - zaměření, ...

Stavební práce všeho druhu.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce.

Výroba, prodej, montáž, servis: -elektrické rozvaděče -přímotopné vytápění -elektroměrové rozvaděče -elektrokotle KOPŘIVA -sálavé topné panely -elektrické konvektory. Elektroinstalace. Revize: -elektrická zařízení. Kovovýroba: -vrata -regály -mříže -plechové skříňky. Zámečnické práce.

Stavební činnost: -realizace staveb -rekonstrukce -fasádní zateplovací systémy STOMIX -interiérové úpravy -štukatérské práce -dlažby, obklady -malby, nátěry, sádrokartony. Prodej: -zateplovací systémy -fasádní barvy a omítkoviny. Realizace staveb, rekonstrukce. Fasádní zateplovací systémy. Veškeré stavební práce.

Stavební a nábytkové truhlářství. Tuhlářská výroba: - dveře, zárubně - eurookna, okna - bytový nábytek: - postele - kuchyně, kuchyňské linky - schody - podlahy - pulty - obložení. Montáže včetně případných stavebních úprav. Renovace dřevěných výrobků. Poradenská činnost.

Truhlářství: - schodiště, - dveře (interiérové, vchodové), - interiéry (solitérní nábytek, ložnice).

Velkoobchod, maloobchod: - osvětlovací technika, svítidla, světelné zdroje. Montáž, projekce, výpočty, dodávky: - osvětlovací technika. Elektroinstalace: -osvětlovací technika do komerčních budov i rodinných domů.

Malířství, natěračství -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a ...

Malířství, lakýrnictví, natěračství