VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Voda, topení, plyn: -projektová dokumentace -vodoinstalatérské, topenářské práce -montáž a opravy plynových zařízení -stavební činnost -pokrývačství

Elektromontáže, práce: - montáže, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Zámečnické práce, zámečnictví. Svářečské práce, svařování. Výroba: - mříže - vrata - ploty - zábradlí - lehké ocelové konstrukce. Velkoochod, prodej, dodávka: - hutní materiál - železo. Autodoprava - dodávková doprava, přeprava: - stěhování.

Rekonstrukce: - bytová jadra. Montáž: - dveře, okna, obložkové zárubně, garážová vrata, markýzy, schody, plovoucí podlahy, sprchové kouty, vany, umyvadla, koupelnový nábytek, keramické obklady, dlažba. Pokládka: - koberce, PVC, korek. Montáž: - kuchyňské linky. Instalace: - voda, plyn.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - dveře - vestavené a šatní skříně - předsíně - dětské pokoje - kanceláře - obývací pokoje - obklady schodů - ostatní nábytek - kování a doplňky - komerční prostory - ložnice a postele

Umělecké kovářství a zámečnictví, zakázková výroba. Kovovýroba: -mříže -ploty -brány, vrata -zábradlí -krbové nářadí -koše na dřevo -svícny -držáky na truhlíky.

Práce: - vrtné a trhací práce v lomech a na stavbách - demolice, demoliční práce - příprava staveniště. Autodoprava, doprava tahačem značky Scania s podvalníkem.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce

Jk-fachmann je firma zabývající se Montážemi teras, realizacemi podlah a truhlářskými pracemi.

Zednictví -zateplaováno budov -sádrokartony

Strojní vyšívání - potisk textilu

Realizace, dodávka, montáže: - technologické rozvody pro plynná a kapalná média. Provádíme transféry technologických celků. Svařování ocelových konstrukcí. Zámečnictví, zámečnická výroba. Servis, údržba: - technologická zařízení.

Obráběčství. Kovoobrábění, zpracování a obrábění kovových dílů. Programování CNC strojů.

Realizace staveb v pozemním i inženýrském stavitelství. Zemní a výkopové práce. Terénní úpravy. Výstavba - novostavby, rodinné domy. Rekonstrukce, přestavby. Zateplování, tepelné izolace. Zednické práce, zednictví. Obkladačské práce, obkladačství.

Činnost: - Zahradní práce - Pokládka zámkové dlažby - Zemní práce - Gabiony - Autodoprava

Silniční nákladní doprava Demolice a příprava staveniště Opravy a údržba motorových vozidel, kromě motocyklů Maloobchod s použitým zbožím v prodejnách Skladování a vedlejší činnosti v dopravě

Rekonstrukce: - bytová jádra. Řemeslo: - instalatér - vodoinstalatérství, vodovodní rozvody - topenář - topenářství - plynař - plynoinstalace, plynofikace. Opravy, servis: - kotle Dakon.

Přípravné stavební práce. Zemní práce: -traktorová rypadla kolová rypadla do 14 tun pásové rypadlo JCB 130 Menzi muck A51 čelní nakladač Demoliční práce, demolice. Jeřábnické práce. Přeprava: - materiálu sklápěcími vozy - podvalníkem do 30 tun Letní údržba: - sečení trávy, mulčování. Zimní údržba: - traktorové ...

Práce: -Pokládka venkovní dlažby žulové kostky přírodní kamen obrubníky zámkové dlažby.

Práce: -zateplování fasád rodinných domů -obklady -dlažby -výstavba dů a bytů -rekonstrukce -zednické práce.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže, opravy: - rozvody vody a topení. Revize a zkoušky: - plynová zařízení.

Výškové práce, práce ve výškách. -rizikové kácení stromů (popř. ošetření, prořezávka) -natěračské práce -fasády -klempířské, tesařské a pokrývačské práce -opravy komínů -zábrany proti ptactvu -demolice, demontáže -mytí oken -práce s plošiny -veškeré stavební práce -vyžínaní náletových porostů, travních ploch, sadů vinic i těžko ...

Naše služby: - instalatérské práce - čištění odpadů.