VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Vodoinstalační, topenářské práce a revize kotlů.

Zámečnictví, zakázková výroba. -výroba ocelových kovových konstrukcí, mříže, schodiště, atypické výrobky -nereze, nerez.

Poskytujeme připojení k WIFI síti. Služby: -svařování optických vláken -tvorba webových stránek -zámečnická výroba -zabezpečovací systémy -VOIP telefonie -servis a prodej PC.

Výroba: - elektrorozvaděče silové tak pro MaR - elektromontážní práce - rozvaděče pro zámečnickou výrobu - rozvaděče pro montáž elektra

Doprava nákladní, tuzemská i mezinárodní, komplexní přepravní služby. Spedice. Zemní práce, zakládání staveb.

Maloobchod,prodej: -nábytek: -kancelářský, obývací,zakázkový -židle -zrcadla -čalouněné sedačky -válendy -záclonové tyče -bytové doplňky.

Prodej: - spodní prádlo - plavky. - zdravotní prádlo - prsní epitézy pro operaci prsů. Zakázkové krejčovství: - pánské - dámské - opravy prádla a oděvů.

Prodej: - strusky, struska, uhlí - zásypového kameniva, zásypové kamenivo. Autodoprava: - nákladní silniční doprava - TATRA, LIAZ. Zemní práce.

Stavební práce: -zednické -obkladačské -podlahové krytiny. Poradenská činnost.

Práce: - zemní - výkopové - demoliční, bourací - terénní úpravy, svahové práce - výstavba a oprava komunikací.

Naše služby: - renovace starých parket - renovace prkenných podlah - pokládka plovoucích podlah - broušení podlah. Pozor tel.777696769 uvedený na stránkách firmy je na jinou osobu !

Firma PEOPS s.r.o. se již od roku 1993 zabývá rekonstrukcemi bytových jader, koupelen, bytů a půdních vestaveb. Celou rekonstrukci provedeme bez záloh a s nabídkou ubytování v průběhu rekonstrukce zdarma ( více na www.jadrapardubice.cz). Dále nabízíme kompletní práce v oboru elektro včetně revizí ( více na www.revizepardubice.cz)

Práce: -obklady koupelen -pokládka dlažeb -zednické práce.

Služby: - počítačové sítě, webové aplikace, telekomunikace, lektorská a poradenská činnost - geodézie, ocenění nemovitostí - vozíky za kolo.

Stavíte a hledáte firmu, která Vám pomůže? Firma Ing. Jaroslav Bachan provádí vodohospodářské a inženýrské stavby vč. projektování a technického poradenství. Zabýváme se výstavbou vodovodů a kanalizací, kanalizačních přípojek, komunikací, děláme zámkové dlažby a vjezdy k domům a podnikům, odvodnění, příkopy, propustky, zdění čel propustků a nádrží ...

Dovoz, prodej: - speciální stavební stroje a zařízení pro stavby tunelů. Sanace železobetonových konstrukcí vysokotlakým vodním paprskem včetně revizí i generálních oprav.

Vyrábíme a prodáváme profesionální nábytek do škol a mateřských škol. U nás naleznete veškeré vybavení vašich tříd, školní lavice, židle i skříně a mnoho dalšího. Školní nábytek je koncipován tak, aby vyhovoval i těm nejnáročnějším požadavkům zvýšeného provozu školních tříd a vydržel tak každodenní nápor malých školáků.

Nabízíme: - servis - generální opravy - přestavby. Prodej nákladních vozidel. Autodoprava. Práce: - zemní a výkopové práce - demolice. Pronájem: - reklamní plochy na závodním automobilu.

Činnost: - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů - výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a jiných nemotorových dopravních prostředků - zámečnická vároba Výroba: - zdravotnické zástěny - zdravotnické vozíky - převazové vozíky - pomocné vozíky - hotelové ...

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Sériová výroba, prodej: -rám, rámy pro zrcadla (zrcadlo) pouze z masivního dřeva -různé tvary, barevné odstíny -standardní provedení: -na stěnu -stojanové -zásuvkové -na stolík -výroba i na zakázku -rámování zrcadel.

Krejčovství. Zhotovování svatebních šatů.

Plynoinstalační, topenářské, vodoinstalační práce.

Plynoinstalační, topenářské, stavební práce.