Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stanislav Šeliga realizuje elektroinstalační práce.

Stolařství, truhlářství. Výroba, dodávka, montáž: - nábytek včetně masivu, masiv - interiéry. Řemeslnické práce: -stolařské, truhlářské práce.

Realizace, rekonstrukce koupelny. Obkladačské práce - pokládka velkoformátové dlažby, rektifikovaná dlažba, obklady, přírodní kámen, penetrace a hydroizolační stěrky, cihelné pásky. Zednické práce - omítky, zdění, bourací práce. Sádrokartony - stropy, příčky Pokládka kamenných koberců. Malířské a tapetářské služby.

Práce: -střešní, klempířské, pokrývačské. Izolace, zateplování střechy: -proti radonu-asfaltové pásy, fólie -izolace proti vodě-asfaltové pásy, fólie, Xypex -sanace základů-podřezání, profilovaná fólie.

Stavební a obkladačské práce. Rekonstrukce.

Znalecká činnost - oceňování nemovistostí Geodetická kancelář

Společnost KF renovace s.r.o. se specializuje na renovaci kůže - jak v interiéru aut, tak nábytku. Mytí vozidel. Detailing vozidel - čištění a úpravy kůže, textilu, plastových a dřevěných částí v interiéru vozidla. Detailing exteriéru - čištění lakovaných a chromovaných částí vozidel, ochrana karoserie, odstraňování pachů. Sídlo: - K ...

Hlavní stavební činností firmy Inženýrské stavby Neumann se sídlem ve Znojmě je výstavba inženýrských sítí, kanalizací, vodovodů, vodojemů, ČOV, betonových monolitických konstrukcí. Jsme vybaveni všemi potřebnými prostředky pro kompletní provádění inženýrských staveb. Jsme specialisté na betonové monolitické konstrukce, včetně dodávky ...

Návrhy a projektování silnoproudých zařízení včetně hromosvodů Autorizovaný dozor na stavbách Revizní činnost na hladině NN Návrh a projektování slaboproudých zařízení

Instalatérství: -voda -topení -plyn.

Provádíme bednění a betonáž veškerých železobetonových konstrukcí, stropů a stěn.

Stavebnictví: -stavba RD -rekonstrukce bytových jader -obklady a dlažby -zateplení fasád -sádrokartony -zemní a výkopové práce -izolace aj.

Práce: -stavební -zednické -rekostrukce staveb -fasády, fasáda -zateplování budov, rod.domku -sádrokartony, příčky, veškere podhledy obklady -obkladačské, veškeré dlažby, včetně zamkových a terasových dlažeb. Výstavba, stavba: -rodinné domy, chatky, pergola. -novostavby.

Krejčovství. Naše firma působí na trhu již od roku 1991 a zabývá se především zakázkovou výrobou oděvů a opravami oděvů. Na pánském oddělení : šijeme zejména pánské obleky, kalhoty, vesty a košile, ale zabýváme se i šitím např.krojů a dobových vojeských uniforem-ty jsme zhotovili pro zákazníky z Norska, Rakouska a Anglie. Dámské oddělení ...

Výroba: -podlahové rošty -schodové stupně -příchytky k roštům. Služby: -atypické rozměry -úpravy řezem -žárový zinek -povrchová ochrana. Výroba: -klempířství -zámečnictví. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Obchodní činnost. Celní deklarace. Provozovna: -u hřiště areál.

Společnost hm-smart s.r.o. se zaměřuje na inteligentní elektroinstalaci v rodinných domech. Jedná se například o monitoring energie, klimatizaci, inteligentní stínící techniku a zabezpečení.

Výroba, montáž: - regulační stanice - plynové domovní rozvody. Prodej: - kotelny - na splátky. Revize: - plynová, elektrická zařízení. Výstavba plnicích stanic CNG, přestavba vozidel na CNG.

Luděk Wrona zabezpečuje zámečnické práce.

Malířské práce Tesařské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Podlahářské práce Zednické práce Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy - stavbyrekonstrukce - byty - domy Rekonstrukce - koupelny - kuchyně na míru Vodoinstalatérské práce

Výroba nábytku z lamina i masivu na míru. Výroba dveří, oken a schodišť. Výroba střech, garážových stání a zahradních domků. Výroba dřevěných teras a fasád.

Zakázková truhlářská výroba. -kuchyň, kuchyňská linka -vestavěná skříň -obývací stěna -ložnice -kancelářský nábytek -zahradní architektura - ploty, pergoly, altánky, zahradní domky.

Kominictví Jan Přinosil poskytuje služby: - revize spalinových cest - kontroly spalinových cest - čištění spalinových cest - mechanické čištění komínů - čištění kotlů - videoinspekce - měření - (komínový tah, teplotu a rychlost proudění spalin a plynů, vlhkost palivového dřeva, únik zemního plynu do ovzduší) - vložkování - montáž ...

Oprava: - topení i vodoinstalace - čištění kanalizace