VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -zprostředkování prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -správa a úklid ...

Výroba rozvaděčů: - technologické rozvaděče - ovládací, signalizační skříně. Hromosvody: - opravy, uzemnění hromosvodů - projektování hromosvodů - revize, kontroly, instalace. Elektromontáže čerpacích stanic Rekonstrukce panelových domů.

Realizace zámkových dlažeb, obrubníků vč. materiálu a prací s tím spojených (zemní práce, kontrukční vrstvy), bourací a úklidové práce, příprava staveniště atd.

Prodej, montáž, instalace: -klimatizace: -podstropní jednotky -kazetové jednotky (2-3 cestné) -mezistropní jednotky, SBH -parapetní jednotky -splitové jednotky: -nástěnné -nástěnné s invertorem -multi invertor -mms systémy: -2trubkový VRF systém, tepelné čerpadlo nebo jen chlazení -výkon 1 systému 22, 4-128, ...

Stanice technické kontroly, STK: - nákladní, tel: 519402840-1. - osobní, tel: 519402842-3

Máte-li zájem o jakoukoliv atypickou zámečnickou práci či kovovýrobu, jsme tady pro Vás! Mezi naše činnosti patří zámečnické práce a kovovýroba. Nabízíme výrobu nerezových atypických konstrukcí, zábradlí, schodišť, skleněných příček, posuvných dveří s kompletním nerezovým kováním a mnoho dalšího. Atypickou výrobu provedeme dle požadavku ...

Firma Jamo vznikla v roce 1992. Od počátku se firma zabývala výrobou kožených a kožešinových oděvů. Od roku 1998 začla firma Jamo dovážet oděvy z Francie a Itálie šaty, tuniky, svetry, kabelky, kabáty, bundy, kterými zásobuje cca 80 obchodů v celé České republice a Slovensku. Na našich firamních prodejnách v Pardubicích, najdete celý sortiment ...

Montáž, údržba, revize, oprava, servis: -elektrická zařízení nízkého napětí (NN) do 1000 V -elektroinstalace (rodinné domy, obchodní sítě, zdravotnictví, pohostinství, hromosvody, napojení elektrického topení). Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Řemeslnické práce: -elektroinstalatérské -elektrikář.

Stavební práce, stavební činnost s širokou realizací mnoha stavebních profesí. Tesařská činnost, tesařské práce, - altány, pergoly. Stavební činnost, stavební práce.

Zednické práce. Pokládka dlažby, dlažba, obklady, zateplování fasád, montáže sádrokartonů a minerální podhledy. Nabízíme malířské a natěračské práce.

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - eurookna - okna - špaletová, kaslíková, jednoduchá - dveře - interiérové, exteriérové - schody, schodiště, zábradlí - podlahy - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné stěny - šatní skříně - parapety - ploty, vrata. Firma registrovaná v seznamu odborných dodavatelů – SOD pro ...

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Provádíme výmalby interiérů a dekorativní malby. Lakýrnické práce Bezúklidové malování.

Strojní vrtání studní do tvrdých hornin i sedimentů. Vypracování projektové dokumentace. Vyhledání místa pro zdroj vody: - klasický způsob virgulí. Čerpací zkoušky. Veškeré práce jsou prováděny s garancí. Vrtací a trhací práce. Prodej trhavin.

Elektromontážní práce, elektromontáže. Revize elektrických zařízení budov, spotřebičů a hromosvodů - elektrorevize.

Zabýváme se správou a údržbou nemovitostí. Stavební a dokončovací práce.

Provádíme revize nádrží, jímek a jejich likvidace. Tlakové čištění kanalizačních vpustí.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba s použitím nerez oceli. Vývoj, výroba: - vybavení golfových hřišť - zámečnické prvky podle potřeb klienta.

Kominictví. Kominické práce: - revize, kontrolní prohlídky, čištění, vložkování a frézování komínů - vložkování továrních komínů. Výstavba: - volně stojící vysoké komíny včetně projektů.

Opravy a výměny - vodovodní a odpadní potrubí Vodoinstalační práce - opravy a výměny vodovodních baterií.

Provádíme kamenické práce, krbařské práce. Poradenství, výstavba, rekonstrukce.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - dřevěný nábytek - čalouněný nábytek - sedačky. Výroba čalounických výrobků. Čalounické opravy u zákazníka doma. Podlahářství, podlahářské práce. Pokládka: - plovoucí podlahy Stavba, realizace: - pergoly a dřevěné přístřešky, zastřešení.