VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavby a rekonstrukce -elektroinstalace

Pokládka: - plovoucí podlahy dřevěné i laminátové - parkety - korkové podlahy.

Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. -koberce. -linoleum, PVC. -plovoucí podlahy. Služby: -pokládka koberců, PVC, plovoucích podlah.

Hodinový manžel Zdeněk Elektrikářské práce, instalatérské práce, zednické práce, výškové práce a klimatizace (i v Brně a okolí), obkladačské práce a jiné

Zámečnické práce, zámečnictví.

Výroba nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Truhlářství, podlahářství

Technologie tváření kovů, vývoj, konstrukce, výroba, dodávka, vývoz, export: -tvářecí stroje (lisy) -tváření (lisování) za studena na postupových automatech (autodíly) -nástroje pro tváření (i pro příčné klínové válcování) -lisovací nástroje.

Fasády, zateplování: -zateplovací sytémy -dekorační omítky -malířské a natěračské práce -speciální malířské techniky -stěrkování omítek -nátěry fasád zednické a obkladačské práce.

Výroba, montáž, prodej: - ocelové konstrukce - ocelové konstrukce technologické i stavební - výroba svářenců Práce: - zámečnické

Nabízí služby: - bezpečnost práce - požární ochrana - výškové práce - údržba zeleně - správa a údržba nemovitostí - revize a opravy elektro.

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů. Výroba nábytku, kuchyňských linek, obývacích stěn a dalších.

Zednictví. Realizace koupelen včetně zajištění ostatních řemesel na klíč Rekonstrukce bytů a rodinných domků Sanace balkonů, stavby krbů, obklady bazénů.

Truhlářské práce Výroba kuchyňského nábytku, koupelnového nábytku, obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice.

Služby: -elektromontážní a elektroinstalační práce domovních a průmyslových rozvodů, opravy, údržbu -prodej elektro materiálu, montáž -prodej centrálních vysavačů HUSKY.

Stavební dokončovací práce Betonové a epoxidové podlahy Litá anhydritové podlahy Opravy podlah Zámková dlažba Obklady, dlažby

Stavební práce. Rodinné domy na klíč. Střechy na klíč. Půdní vestavby. Montáž sádrokartonů, sádrokartonářské práce. Zateplování budov. Rekonstrukce koupelen na klíč. Práce: - vodo, topo, plyn, elektro - klempířské - tesařské - pokrývačské - obkladačské.

Silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvodyrevize a opravy - elektrické zařízení.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Zateplovací a izolační práce. Návrhy, realizace: - podkroví - rodinné domy na klíč.

Vodoinstalatérství - instalace rozvodů vody. Topenářství, topenářské práce. Instalace, montáže: - plynových zařízení - solární i zavlažovací systémy a rekuperace, topenářství.