VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Revitalizace. Střechy, střešní pláště - kompletní realizace, rekonstrukce, opravy. Okna, dveře. Zateplení, fasády. Práce: - zednické - sádrokartonářské - klempířské, tesařské, pokrývačské - instalatérské - voda, plyn, topení - elektroinstalační - nové, výměna elektroinstalace, montáže hromosvodů, revize elektro.

Projekční činnost: -projekce teplovodního vytápění, kotelen -spojení systémů vytápění a větrání v rodinných domech a bytech a bazénech -řízené větrání.

Prodej, e-shop: - plynové kotle - plynová topidla - průtokové ohřívače vody. Provádíme montáž, servis a revize plynových zařízení.

Výstavba, stavební firma: - výstavba rodinných domů a dřevostaveb - pozemní a inženýrské stavby - zakládání staveb - demoliční práce

Voda, topení, plyn, revize plynu do 50 kW, servis a kontroly plynových spotřebičů značek Immergas, Broetje, Mora, MoraTop, Karma a další.

Truhlářské práce Návrhy, výroba, montáž - kuchyně Výroba, návrhy - bytový nábytek - vestavěné skříně Zámečnictví

Služby: - úklidové práce - rekonstrukce - lakýrnické práce - sádrokartony - zateplování - malířské práce.

Kamenictví - broušení hrobů - rovnání rámů a pomníků - opravy písmadodávka a montáž - celožulové hroby - veškeré kamenické práce Dodávka - hřbitovní doplňky z kamene - dodávka a montáž - celožulové hroby

Služby: -fotovoltaické elektrárny -provádění návrhů a realizace systémů -elektromontáže, silnoproudé instalace -hromosvody -revize elektrických zařízení.

Obchodní partner firmy JADRANKAMEN d.d. Plynařské a topenářské práce. Dodávky a montáže: -mramoru: -řezané a leštěné desky -obklady -dlažby -kvádry -sloupy -atypické výrobky.

Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce, instalace vody. Topenářství, topenářské práce, rozvody topení.

Lakýrnické práce Malířské práce Elektroinstalační práce Pokládka - podlahové krytiny Komplexní úklidové služby

Interiér Antoš Dodávka, prodej, pokládka, truhlářství, montáž: -podlahy plovoucí laminátové -kuchyňské studio -kanceláře -obklady stěn a stropů -nábytek -dveře a zárubně -interiéry -schodiště -návrhy a realizace.

Naše společnost poskytuje služby v oblastech: - elektro práce - zámečnictví - zemní práce (bagr CAT 303, ZK 32 C, hydr. ruka Avia+V3S). Naše služby: - doprava osobní a transit (Avia 5t s HR, Avia 3t, Praga V3S s HR) - měřící činnost - pomocné práce - zámečnické práce - zapůjčení kontejneru.

Prodej: -plexisklo čiré, kouřové, mléčné, barevné-organické sklo AKRYLON. Řezání, ohýbání, lepení na zakázku. Provozovna: -Borovnice 9, 37007 České Budějovice Truhlárna: -výroba nábytku -interierové dveře.

Nástrojářství. Nástrojářské práce. Profilace diamantových kotoučů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování technických služeb -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování ...

Stavební firma: - výstavba rodinné domy - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - pokládka obkladů a dlažeb - sádrokartony - instalatérské, elektrikářské práce - zednické práce, zedník.