VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Elektromontáže, montáže: - veškeré elekroinstalace. Elektroprojekce. Rekonstrukce. - hromosvody - přípojky, připojování sporáku. Elektrorevize.

Přípravné a dokončovací stavební práce. Zprostředkování obchodu a služeb.

Zateplování a nátěry fasád, malířské práce, rekonstrukce bytů, pokládky dlažeb i obkladů a montáže sádrokartonových konstrukcí.

Stavební a obchodní společnost. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce -sádrokartóny -obklady, dlažby -zámková dlažba. Práce: -tesařské, klempířské, pokrývačské -instalatérské, topenářské -elektroinstalační -veškeré stavební. Prodej: -keramické obklady a dlažby -lišty, spárové hmoty, lepidla, silikony, umyvadla, vany.

Klempířské práce. Pokrývačské práce. Tesařské práce. Montáže střešních oken. Sádrokartony. Dřevěné obklady.

Výroba, prodej, služby: -zámečnictví, nástrojářství, vodo, topo, obráběčství.

Potřebuje provést jeřábnické práce? Hledáte nákladní autodopravu? Naše firma nabízí provedení jeřábnických prací autojeřáby od 8 do 20 tun. Jeřáby také pronajímáme. Samozřejmostí jsou kvalitní stroje včetně příslušenství - popruhy, řetězy a další. Naše obsluha je odborně proškolená (platný jeřábnický průkaz), zkušená a spolehlivá, zabezpečíme tak ...

Elektroinstalační práce. Montáže, opravy a rekonstrukce elektroinstalací. Revize elektrických instalací a revize hromosvodů. Revize elektrických spotřebičů, nářadí a strojů. Oblast Česká Lípa a okolí.

Naše firma se zabývá zakázkovou, atypickou a kusovou výrobou nábytku na míru a to vše dle požadavku zákazníka. Výroba nábytku na zakázku. Sortiment vyráběného nábytku: -schody -stoly -židle -pokoje: obývací, dětské -kuchyně, ložnice -předsíňový nábytek -dřevěná schodiště -schodišťová zábradlí, madla -vestavěné skříně, postele -šatní ...

Pomocné stavební práce. Přípravné a dokončovací stavební práce: - drobné zednické práce - zemní a výkopové práce - bourací práce - úklidové práce.

Stavba a návrhy krbů: - výroba krbové stavebnice. Stavba: - venkovní a vnitřní krby - udírny a grily - horkovzdušné a teplovodní krby - stavby a revize komínů - kamenické práce.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Rámování obrazů Sklenářské práce

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Zednictví Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Strojové vyšívání. Textilní aplikace.

Výstavba a rekonstrukce: - objekty jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. - školy - obchodní centra - administrativní budovy - sportovní centra - parkovací domy - komunikace, silnice - mostní konstrukce. Realizace: - zemní a výkopové práce, terénní úpravy - inžerýrské sítě - vodovody, kanalizace.

Pánské i dámské krejčovství. Opravy oděvů.

Nabízím výklad karet (Kosmický tarot), stavím rodinné konstelace, zabývám se alternativní medicínou a esoterikou, poskytuji poradenství v oblasti zdraví a vztahů.

Obráběčství, kovoobrábění - frézování. Strojní vybavení: - numerické soustruhy SPRY 40NC a 25NC - klasický soustruh a R5 - frézky - vrtačky.

Stavební firma. Kompletní stavební práce. Přípravné a dokončovací stavební práce. Realizace: - speciální omítky - zateplení budovy, fasády - bytové domy, panelové domy - loga na fasádu. Malířství, malířské práce. Natěračství, natěračské práce.

Módní studio. Ateliér. Dámské a pánské modely za zakázku.