VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Cestovní agentura Vedení účetnictví - mzdy - DPH - daňové účetnictví Čalounická výroba Správa nemovitostí Zprostředkovatelská činnost Připravné a dokončovací stavební práce Textilní výroba

Montáž, revize s údržba elektrických zařízení do 35 kV. Montáž trafostanic, montáž vrchního a kabelového vedení NN, VN.

Výroba - konstrukce Povrchové úpravy kovů Robotizované sváření Dělení materiálu plazmou Kovovýroba

Montážní a kompletační práce: - řezání hliníkových profilů, montáž a balení reklamních panelů - montáž, kontrola a expedici výrobků - balení různého zboží.

Truhlářské práce - zařizování interiérů.

Energetická bilance - snižování energetické náročnosti budov Audity nemovitostí Komplexní posuzování nemovitostí - posudky, měření a diagnostika budov společně s certifikací, energetickým průkazem a projektem Projekce - nemovitosti - rodinné domy Příprava staveb (ke stavebnímu povolení).

Školení: -bezpečnost práce ve výškách i pomocí horolezecké techniky. Prodej a revize OOPP proti pádu: - prostředky osobního zajištění pro práce ve výškách. Výškové práce i pomocí horolezecké techniky). Klempířské práce. Dokončovací stavební práce.

Velkoobchod - profesionální audio technikaprodej a instalace - audio video technika Prodej - světelná technika Servis - audio video technika Projektování - elektroinstalace Provedení a servis - elektroinstalace Prodej - zvuková technika

Výstavba VVTL, VTL, STL, NTL plynovodů a topných systémů. Činnost: Výstavba VVTL a VTL plynovodů a produktovodů - výstavba a napojení plynovodů pomocí navrtávek - výstavba a napojení přeložek plynovodů bez odstávky plynu a bezplamennou technologií.

Strojní vyšívání, výroba nášivek a reklamní předměty pro Vás: Strojní vyšívání módních vzorů na všechny druhy textilií Vyšívání firemní příslušností na jednotlivé pracovní oděvy i jako firemní nášivky určené k propagaci firmy, výrobu nášivek Jednotlivý sortiment v podobě reklamních předmětů jako emblémů, log, nápisů Sortiment reklamních ...

Interiérové studio - návrhy kuchyňských linek a veškerého vestaveného nábytku - design prostor Výroba - kuchyňské linky Výroba - veškerý vestavený nábytek

Realizujeme úpravy veřejných prostranství včetně ošetření zeleně. Provádím výkopové i zámečnické práce. Nabízím montáž ocelových konstrukcí.

Zakázková výroba, prodej: - bytového nábytku, bytový nábytek. Výroba kovových konstrukcí. Obráběčství.

Naše služby: - obrábění, kovoobrábění.

Výkon zeměměřických činností -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Vývoj a výroba výsekových nástrojů pro obalovou techniku a vzorování.

Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Výškové práce - práce ve výškách s horolezeckou technikou. Výstavba i rekontrukce: - střechy. Montáže, opravy a nátěry: - střešní krytiny. Revize, opravy a montáže: - hromosvody.

Práce: - veškeré řemeslnné práce a drobné opravy v domácnosti - řezání motorovou pilou - instalatérské práce - pokládka plovoucí podlahy - obkladačské - obklady a dlažby - elektroinstalace - zapojení domácích spotřebičů - montáže i demontáže zařízení a nábytku - sklenářské opravy - zednické, zednictví - sádrokartonářské, ...

Elektromontáže, elektromontážní práce: - zapojení - nové elektrické rozvody v koupelně, kuchyni, v celém domě - zapojení - zásuvky, vypínače, osvětlení. Slaboproudé elektroinstalace. Elektrorevize, revize elektrických zařízení.

Potřebujete provést revizi plynu? Obraťte se na odborníky! Provádíme revize tlakových nádob v Karlovarském a Plzeňském kraji. Provádíme revize plynu a PROPAN BUTANU pro firmy i soukromníky. Revize pro osazení plynoměru, opravy plynových zařízení a tlakových zařízení.

Ruční výroba, prodej: - bižuterie. Zakázkové krejčovství. Výroba, šití, prodej: - dámské, pánské a dětské oblečení, konfekce - oděvní doplňky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - přírodní stavební materiál - ušlechtilý kámen žula - výrobky ze žuly: - dlažební kostky - štípané, řezané - obkladové haklíky - silniční krajníky - schodišťové stupně - řezaná dlažba - chodníkové obruby. Stavba, výstavba, realizace: - zídky, plotové sloupky.

Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů. Ruční a strojní omítky, štukování, sádrokartonářské práce či terénní úpravy.

Vodoinstalatérství, topenářství. Instalatérské služby.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce pro fyzickou osobu, která se o práci uchází - vyhledání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovní síly.