VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Nákladní doprava do 30 tun. Zemní a výkopové práce. Kompletní stavební práce.

Práce: -vodoinstalatérské -zednické -obkladačské včetně materiálu -rekonstrukce bytových jader na klíč, včetně elektroinstalace, sádrokartonu a vymalování.

Výroba a montáž - pergoly - altány - zahradní domky Stavebně - truhlářské práce Výroba a montáž - schody Montáž - palubkové podhledy Montáž - palubkové dlažby - dřevěné podlahy

Chcete si pořídit nový bazén, vířivou vanu či saunu? Obraťte se na nás! Nabízíme prodej a montáž rodinných bazénů s příslušenstvím, vířivé vany a sauny. Zajišťujeme rekonstrukce stávajících bazénových souprav, záruční a pozáruční servis, pravidelné kontroly a servis funkčních bazénů. Jsme oficiálním partnerem francouzské firmy JEAN DESJOYAUX ...

Bazar - stavební stroje a jejich díly. Pronájem - jeřáby. Servis - jeřáby. Servis - stavební stroje YANMAR, HITACHI, KOBELCO, BOBCAT, CATERPILLAR, KOMATSU, ... Demoliční práce Výkopové práce - zemní práce.

Truhlářství, stolařství, čalounictví. Práce: - truhlářské, stolařské - čalounické. Výroba, velkoobchodní prodej - nábytek: - kuchyňský - stoly (počítačové, jídelní), stolky - (televizní, konferenční), židle

Prodej - akumulátory do elektrovozidel Prodej - elektroskútry Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - průmyslové kamery Elektroinstalační práce Montáž - hromosvody Montáž - centrální vysavače Prodej, půjčovna - elektrokola Půjčovna - elektrokola

Montáž - kuchyňské linky Obkladačské práce Rekonstrukce - byty - bytová jádra Vodoinstalační práce

Malířství, lakýrnictví a natěračství. Protipožární nátěry.

Stavební práce. Kompletní rekonstrukce: - rodinné domy - bytová jádra. Řemeslnické práce: - obklady a dlažby - pokládka různých typů podlahy - omítky vnitřní i venkovní, - instalatérské - elektrikářské.

Dokončovací stavební práce. Malířské práce.

Pokrývačství, tesařství. Střechy na klíč.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba.

Elektroinstalační práce Montáž - hromosvody Servis - elektrické zařízení (do 1000 V). Montáž - centrální vysavače ELEKTROLUX.

Oprava: - galanterního zboží, kožené galanterie - oděvů, oděvy.

Sklenářství. Sklenářské práce: - zasklívání oken, dveří, výlohy - izolační dvojsklo, sklo - oprava, zasklívání skleníků, skleníky - lepení zrcadel, zrcadla - broušení, vrtání, dělení, řezání skla. Mobilní sklenářství.

Poradenství - energetika - úspory energií Projekce - plynová zařízení - vytápění Projekční kancelář.

Dodávka: - schody - schodišťové zábradlí. CNC frézování schodiště.

Zednictví -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Kamnářství

Kovovýroba. Strojírenská výroba. Kovoobrábění: - třískové obrábění: - CNC* soustružení, frézování - broušení na plocho i na kulato.

Úklidové služby Čištění - koberce Sádrokartonářské práce Pokládka a renovace - plovoucí podlahy - parkety Kompletní stavební činnost Fasády.