VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Truhlářství, stolařství. Truhlářské, stolařské práce. Výroba, oprava: - nábytek - kancelářský, bytový nábytek - zahradní nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky. - dřevěná okna a dveře.

Autodoprava - nákladní vnitrostátní Půjčovna - stavební stroje Demolice (hydraulické bourací kladivo) Zemní práce - řezání asfaltu a betonu Půjčovna - hutnicí technika

Práce: -rekonstrukce budov -stavby na klíč -tesařské práce -zemní práce minibagrem PL** JOB* -řezání asfaltu a betonu -přistavování kontejnerů -odvoz sutě.

Úprava - požární stříkačkypřestavby obsah motoru 1900 - 2000Kcm Dovolená na moři s potápěním + instruktor Ubytování v soukromí - kapacita 12 lůžek - apartmány, 2x bytová jednotka - pračka Česká potápěčská škola - šnorchlování ponor na zkoušku - volné potápění I, II, III - potápění ...

Truhlářství, podlahářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Zednictví

Rámování Výroba - razítka Tisk Vázání knih

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Pokrývačství, tesařství

Vodoinstalatérství, topenářství

Zámečnictví, nástrojářství

Truhlářství. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -nábytek -vestavěné skříně -schody, vrata, ploty -zahradní domky -pergoly, přístřešky -pískoviště, záhonové obruby. Služby: -pokládka dřevěných, plovoucích podlah -vyměření podlah.

Domovní instalatérské práce, instalace v domácnosti: - připojení, výměna - umyvadel, WC, vodoměrů, baterií, sifonů v plastu, mědi, oceli, pozinku a litině - připojení - bojlery, pračky a myčky - montáže ústředního a podlahového vytápění, kotlů na pevná paliva.

Veškeré kominické práce. Revize - komíny, spalinové cesty. Revizní zprávy o stavu komínů, spotřebičů a spalinových cest.

Malířské práce, malířství. Natěračské práce, natěračství. Izolatérské práce, izolace. Drobné stavební práce.

Doprava - do 7, 5t, po ČR i Evropě. Stolařská výroba nábytek Výroba - nábytek. Výroba - reklamní dárky. Návrhy a realizace - výstavní expozice. Velkoplošný tisk, výroba propagační tiskoviny. Jmenovky, grafické práce.

Kamenické práce. Montáže: - prvky z kamene: - obklady a dlažby - parapety - schody - kašny a zídky

Kontejnerová doprava - 3 - 14m3 Zemní práce strojem CATERPILAR.

Prodej, montáž: -koberce a PVC bytové a objektové -všechny druhy plovoucích podlah -korkové podlahy a obklady -čistící zóny -rohože -lemovací a přechodové lišty -stavební chemie SCHÖNOX -podlahové laky SYNTEKO -podlahářské práce, pokládka.

Práce: - zemní a výkopové - terénní úpravy - demoliční, demolice. Odvoz, likvidace: - stavební sutě, suť.

Podlahové studio. Podlahářství, podlahářské práce. Maloobchod, prodej, pokládka: - podlahový materiál - podlahové krytiny - laminátové, dýhované plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - přírodní linoleum - PVC, vinyly - korkové podlahy. Sídlo: - Na Výsluní 293, Bohumín - Pudlov.

Certifikace: -certifikát jakosti ISO ČSN EN 2004. Činnosti důležité pro chod měst a obcí a práce pro firmy i soukromé zájemce. Služby: - čištění venkovních komunikací, ulic, prostranství ručně a mechanizmy - zimní údržba místních komunikací - údržba dopravní signalizace - GARDEN ART - zahradní architektura: - projekce a ...

Kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelny a kuchyně. Jsme specialisté na kompletní rekonstrukce bytu v Praze a okolí. Rekonstrukce bytového jádra a rekonstrukce koupelny s kvalitou do detailu. Rekonstrukce Bytových Jader, Malování Bytů, Rodinných Domků, Kanceláří, Provozoven, Schodišť, Lakování Oken, Dveří, Zárubní, Radiátorů, ...

Geotechnický a inženýrskogeologický průzkum - statické výpočty v geotechnice.

Truhlářství, Truhlářské práce. Podlahářství. Podlahářské práce. Zakázková výroba: - eurookna a eurodveře - okna a dveře - vrata - schodiště - atypické interiéry - kuchyně - zahradní pergoly, přístřešky. Malířství, malířské práce. Lakýrnictví, lakýrnické práce. Natěračství, natěračské práce.

Stavební firma. Stavební práce. Realizace, výstavba: - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra - koupelny - sádrokartonové příčky, sádrokartony. Zednictví, zednické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce.