Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Elektroinstalační práce - slaboproudé rozvodyrevize, instalace - elektrická zařízení rozsah E2/B, do 1000V - elektrická zařízení ve výbušném prostředí - elektrické spotřebiče a nářadí Revize a servis - hromosvody v objektech A i B

Pozemní stavitelství: - novostavby (bytové, občanské, administrativní) - rekonstrukce - terénní úpravy - zemní práce Zámečnické práce: - ocelové konstrukce - opláštění - zámečnické práce.

Montáž: -vodoměry -vodovody -kanalizace -topení.

Natěračské práce - nátěry fasád a speciální techniky Malířské práce

Zednictví. Zednické práce. Realizace, výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové haly. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra - půdní vestavby - komíny - podlahy - kazetové stropy. Izolatérské práce. Sádrokartonářské práce.

Obrábění - CNC zakázkové obrábění

Stavební firma. Stavební práce: -sanace -hydroizolace -injektáž.

Provádíme montáže minerálních a kazetových podhledů, střešních oken i zhotovení sádrových omítek. Sádrokartonářské práce.

Kovoobrábění Svařování Zámečnické práce

Elektromontážní práce - elektromontáže: -dodávka, rekonstrukce, oprava a údržba silnoproudých a slaboproudých rozvodů -od projekce až po revize -kompletní ochrana všech typů objektů před účinky statické elektřiny (bleskosvody, svodiče bleskových proudů, svodiče přepětí a přepěťové ochrany přenosu datových a informačních signálů) -montáž ...

Plynoinstalační práce Prodej a montáž - plynové zařízení Záruční a pozáruční servis - plynová zařízeníprohlídky a seřízení pro měření emisí Montáž - plynové zařízení

Truhlářství. Práce: -truhlářské, stolařské. Zakázková výroba: -nábytek: -do domácnosti, kanceláře, ordinace. Realizace: -stavby na klíč dle fylozofie Feng Shui od výběru pozemku až po vybavení interiéru.

Výroba a prodej - prvky pro přerušení tepelných mostů u železobetonových staveb - kotevní spony TST - náhrady nosníků

Projekce - elektro - stavební elektroinstalace Elektroinstalační práce

Elektroinstalační práce. Opravy, rekonstrukce - elektroinstalace: - rodinné domy, nové kabelové přípojky, stavební rozvaděče - rekonstrukce bytových jader, přímotopné vytápění - ochrana proti přepětí - výměny hlavních jističů, změny sazby, včetně revizí a vystavení přihlášek k odběru a revizních zpráv ke kolaudaci - opravy ...

Elektromontáže, montáže: - veškeré elekroinstalace. Elektroprojekce. Rekonstrukce. - hromosvody - přípojky, připojování sporáku. Elektrorevize.

Přípravné a dokončovací stavební práce. Zprostředkování obchodu a služeb.

Zateplování a nátěry fasád, malířské práce, rekonstrukce bytů, pokládky dlažeb i obkladů a montáže sádrokartonových konstrukcí.

Stavební a obchodní společnost. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce -sádrokartóny -obklady, dlažby -zámková dlažba. Práce: -tesařské, klempířské, pokrývačské -instalatérské, topenářské -elektroinstalační -veškeré stavební. Prodej: -keramické obklady a dlažby -lišty, spárové hmoty, lepidla, silikony, umyvadla, vany.

Klempířské práce. Pokrývačské práce. Tesařské práce. Montáže střešních oken. Sádrokartony. Dřevěné obklady.

Výroba, prodej, služby: -zámečnictví, nástrojářství, vodo, topo, obráběčství.