VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Jeřábnické práce: - autojeřáby - Tatra 815 AD 20T, V3S AD 080 Praga. Manipulační práce: - tatra 815, AVIA A30 sklápěč kontejner - bagry - Traktorbagr JCB, UNC . Nákladní autodoprava: - dovoz stavebního materiálu - odvoz odpadů, stavební suti, zeminy, dřeva, listí, trávy. Zemní práce: - výkopové a zahrnovací práce - výkopy ...

Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů, rodinné domy. Zednictví, zednické práce. Zemní a výkopové práce. Zámečnictví, zámečnické práce. Izolatérské práce, zateplení budovy, fasády. Realizace omítek, omítky. Betonáže.

Výroba, dodávka: -nosné dřevěné střešní konstrukce -vazníky.

Malířství, malířské práce, malby interiérů. Natěračství, natěračské práce, nátěry. Lakýrnictví, lakýrnické práce.

Výroba, servis: - formy - ocelové konstrukce. Zakázkové obrábění.

Kovošrot: -výkup železa a barevných kovů včetně odvozu -kompletní demolice staveb -zemní práce včetně dopravy.

Provádíme: - rekultivace a sanace území dotčených důlní a průmyslovou činností, na technickou i biologickou rekultivaci devastovaných území a na zakládání a údržbu sadových a krajinářských úprav.

Výroba: -stojany a přístřešky na kola -ponky -manipulační vozíky -oplocení strojů a parkovišť -kovové konstrukce, palety, vrata, dveře -autobusové čekárny a přístřešky.

Komíny - frézování - vložkování - stavby - revize - rekonstrukcekontroly spalových cest - prohlídky kamerovým systémem Kamnářstvíprodej - kamna - komponenty

Prins. Stavební činnost, poradenství: - izolace a sanace zdiva - vlhkostní průzkumy - hydroizolace nerezovými plechy - podřezání zdiva řetězovou pilou - tlakové i beztlakové chemické injektáže.

Opravy a úpravy oděvů - šití - záclony - závěsy - povlečení - aj.

Služby: - provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování. - výstavba bytových jader - výstavba inženýrských sítí a komunikací - stavba domů na klíč - zemní práce.

Výroba - mříže Výroba - interiérové doplňky Výroba - zábradlí - ploty Umělecké kovářství - zámečnictvívýroba - pergoly - mříže - konstrukce - ploty - brány - zábradlí - interiérové doplňky

Montáž - sádrokartony Obkladačské a dlaždičské práce Zednické práce

Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - pozemní stavby - inženýrské stavby. Připojení na inženýrské sítě. Práce: - veškeré stavební práce od A - Z - přípravné stavební práce - tepelné izolace - zateplení budovy, fasády - sádrokartonářské - sádrokartonové příčky, podhledy. Dodávka stavebního ...

Klempířské práce Pokrývačské práce Opravy - střešní okna

Provádíme: - demolice - zemní práce. Prodej, pronájem: - buňky a kontejnery - ocelové haly.

Přípravné stavební práce: - protlaky pod komunikaci průměr 90, 110 včetně dopravy a zemních prácí spojených s výkopem. Zemní a výkopové práce. Kontejnerová doprava. Dovoz, odvoz: - suť, suti - stavebního materiálu.

Renovace eternitových střech : -práce provádí od dubna do října, neboť teplota při zpracování barvy nesmí klesnout pod 5 °C -renovuje jak eternit rovný, tak i vlnitý. Čištění : -za použití čisté studené vody (bez chemických přísad) a vysokého tlaku (cca 160-180 barů) dochází k úplnému odstranění nečistot, mechů a ...

Truhlářství. Výroba: - zateplené psí boudy - dřevěné voliéry - ptačí klece, klece pro ptactvo - klece pro hlodavce - králíkárny - dvoukotcové, tříkotcové, čtyřkotcové, šestikotcové a vícekotcové.

Umělecké kovářství. Zakázková výroba: - kované brány, ploty, zábradlí - kované postele, židle a další nábytek - garnyže - mříže - studny - držáky na truhlíky - krbové nářadí - věšáky - svícny.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce a opravy bytů a domů: -výstavba rodinných domů na klíč -zateplování fasád -sádrokarton -malby a nátěry -obklady a dlažby -kompletní rekonstrukce.

Truhlářské práce Zakázková výroba - nábytek - kuchyně, kanceláře atd - bytové doplňky - montáže nábytku - dřevěné ploty -drobné dřevěné kulisy -opravy dřevěného nábytku a věcí ze dřeva

Strojní vyšívání textilu, prodej, e-shop: - trika - mikiny - ručníky - deky Sídlo společnosti: Pardubice

Krejčovství. Krejčovské služby. Zakázkové šití, výroba, opravy, úpravy: - společenské šaty, šaty do tanečních - záclony, závěsy - povlečení.