VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
H.P. 36 s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, montáž hromosvodů a provozuje havarijní službu.

BOGD Company s.r.o. se zaměřuje na pošívání volantu, čalounění interiéru, obšití řadící páky, renovace a tunning.

Sklad kameniva, štěrku, písku, suti, kůry. Rozvoz stavebního materiálu. Výkopové a zemní práce bagrem, terénní úpravy.

Instalatérské služby. Topenářské práce. Servis zplyňovacích ekologických kotlů na dřevo značky Vigas. Instalace: - sanitární techniky - krbů a kamen - ohřívačů vody - elektrických a plynových kotlů - kotlů na tuhá paliva. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál topenářský a vodoinstalační: -sanitární keramika -kotle ...

1. jihomoravská stavební, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací do domů, bytů a kanceláří.

Štěpán Koudelka se zaměřuje na výrobu, dodávku a montáž střech, krovů, pergol a dřevěných konstrukcí.

Alspa s.r.o. se zaměřuje na servis osobních automobilů a na elektroinstalační práce.

Veškeré zemní a výkopové práce, demolice. Odvoz a uložení sutě, zeminy, betonu, terénní úpravy, autodoprava. Nákladní a kontejnerová doprava, velkoobjemové přesuny zeminy, kameniva a jiné. Prodej písku, štěrku. Strojní pokládka krajnic.

Stavební firma: -výstavba RD -novostavby -rekonstrukce, půdní vestavby a nástavby -výměna oken a dveří, stavební výplně -rekonstrukce střech, výměna krytiny (BRAMAC, Tondach a jiné) -pokrývačské práce -klempířské práce (žlaby, svody, oplechování, celoplechové střechy, měď, titanzinek, pozink) -tesařské práce (krovy, impregnace ...

RAUERHOLZ s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti schodů, vrat, krovů, zahradních prvků, teras, dveří, interiérového nábytku a mnoho dalšího. Provozovna: Zámecká 742, 78353 Velká Bystřice

Zakázkové truhlářství, truhlářské práce Zakázkové truhlářství výroba - kuchyňské linky Zakázkové truhlářství výroba - kancelářský nábytek Zakázkové truhlářství výroba - nábytek z masivu a lamina - dětský nábytek - ložnice - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Práce: -zámečnické. Oprava: -auta -autoservis (autoopravna) -pracovní stroje.

Společnost Al&Sl welding s.r.o. zajišťuje svařování hliníku, nerezové oceli, obrábění. Ve strojírenství zajištění kompletního výrobního procesu od nákupu materiálu, dělení, obrobení, svařování, broušení až po povrchovou úpravu. MIG/MAG, TIG, Laser.

Stavební firma. Stavební práce, realizace: -inženýrské sítě -komunikace -odstavné plochy -občanské stavby -rekultivace -zemní a výkopové práce: -čištění toků -výstavba a údržba rybníků -vodohospodářské stavby -rekultivace skládek.

Prodej, instalace, servis klimatizačních zařízení: - kancelářské klimatizace - klimatizace do bytu, domu. Údržba – čištění a dezinfekei vnitřních i venkovních jednotek. Instalatérství a topenářství. Dokončovací zednické či malířské práce.

Společnost ELMECHA montáže, s.r.o. nabízí služby v oblasti elektroinstalací a servisu elektrických zařízení.

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Služby: - řezání laserem - popis laserem - gravírování - řezání plastů - kovoobrábění

Služby, výroba: -pokládání podlahových krytin a obkládání stěn, podlahářství -výroba stavebně truhlářská a tesařská -výstavba pozemní a inženýrské stavby, stavba -sádrokartonové konstrukce -obchodní činnost.

Výroba, práce: -truhlář, truhlářství.

Firma Horňák - strojní omítání s.r.o. se již dle svého názvu specializuje na realizaci strojních omítek. Provádíme dvojvrstvé omítky štukové s použitím omítkových materiálů firmy CEMIX. Mezi naši další činnost patří také zateplování budov polystyrenem. Sídlíme na adrese Kaliště u Lipí 56, v okrese České Budějovice. Práce, služby, realizace: - ...

Práce: -zednické -obkladačské.