VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zámečnictví-zakázková kovovýroba. Konzultace: -výroba, montáž. Dodávky-práce a služby: -konstrukce-schodiště a zábradlí-ocel, nerez, hliník -dveře, okna, výkladce -fasády a protipožární systémy z ocelových profilů švýcarské firmy JANSEN (atest požární odolnosti) -garážová rolovací vrata lamelová -ruční i eletrický pohon s dálkovým ...

Konstrukce střihů, stupňování do zadaného sortimentu a vytváření polohových plánů.

Služby v oblasti stavebnictví, převážně při zateplení domů. Registrace v programu Zelená úsporám. Realizace: - bytové stavby - průmyslové stavby.

Montáže: - sádrokartonové systémy - kazetové stropní podhledy Drobné zámečnické práce

Práce: - voda, topení, plyn - topenářské práce - plynařské práce - instalatérské práce - vodoinstalace Montáž: - vytápění podlahové topení - plastové potrubí specializace.

Kovovýroba. Zakázková výroba strojírenských náhradních dílů a celků. Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Obrábění kovů.

Montáže, prodej: - podlahového vytápění, radiátorů a solárií ( topení, radiátory, solária). Specializace na nerezové ohřívače vody včetně solárů a nerezové kotle na dřevo.

Stavební firma. Stavební práce, realizace: -vodohospodářské stavby -kanalizace -zemní práce -komunikace -inženýrské sítě -stavby a rekonstrukce. Služby: -práce strojními mechanismy -autodoprava.

Zámečnické práce, zámečnictví. Svářečské práce - jednoduché i složité svařence: - svařování oceli, nerezi a hliníku. Zakázková strojírenská výroba, kovovýroba: - stroje a jejich části - základové rámy, konstrukce - stojany, stoly, mříže, brány, filtrační skříně - opláštění. Výroba z nerezu: - potravinářské stroje, zásobníky - ...

Elektromontáže, elektromontážní práce. Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Montáž, revize a rekonstrukce: - hromosvody.

Pokrývačství, pokrývačské práce. Klempířství, klempířské práce. Realizace: - lepené střechy - opláštění a zateplení stěny - zateplení plochých a šikmých střech - zateplení stropu. Montáže, výměna: - střešní krytiny - oplechování střechy či okapy - střešní okna. Výroba, montáže: - fasádní prvky - parapety, římsy.

Truhlářství, podlahářství. Výroba kuchyní, nábytku. Pokládka podlah.

Tesařství. Tesařské práce. Pokrývačství. Pokrývačské práce. Montáže: - střešní krytiny. Realizace, rekonstrukce: - střechy.

Zaměřujeme se na rekonstrukce bytových jader a koupelen na klíč, na rekonstrukce bytů, rodinných domů a půldomků včetně zateplování fasád a střech. Realizujeme půdní vestavby, nástavby a přístavby. Působíme ve Zlíně a v okolních městech.

Prodej a servis regulační techniky a systémů. Elektromontážní práce.

Kominictví. Kominická pohotovost Kominické práce: - revize a pravidelné kontroly komínů, kontrola spalinových cest - čištění komínů, komíny - vložkování komínů.

Strojové vyšívání. Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků.

Tvorba, zakázková malba, prodej: - obrazy, kresby. Služby: - pořádání vernisáží a výstav, vernisáže a výstavy - podpora charitativních akcí.

Truhlářství, podlahářství. Výroba a prodej nábytku a bytových doplňků, vybavení interiérů, zhotovení schodišť z masívu, kompletní stavba kuchyní včetně dodávek spotřebičů. Výroba zahradního nábytku, pergol, dřevěného oplocení, dřevěných altánků. Nábytek pro zařízení restaurací, venkovního posezení, vinných sklepů, kanceláří, prodejen, ...

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalační, vodoinstalatérské práce, rozvody vody - topenářské práce, topenářství, montáže topení - plynařské práce, plynoinstalace, rozvody plynu.

Elektrorevize, revize: - elektroinstalace: - v domácnostech, obytných domech, firmách - na stavbách - u rozvaděčů, elektrorozvoden, jističových rozvodných skříní - u výrobních linek, zahradní techniky, strojů - elektrického ručního nářadí - prodlužovacích šňůr a rozdvojek - elektrických spotřebičů - hromosvody, zemniče ...

Realizace, rekonstrukce, opravy: - střechy, okna i vazby na klíč. Klempířské práce, klempířství. Pokrývačské práce, pokrývačství. Tesařské práce, tesařství. Zámečnické práce, zámečnictví: - ploty, brány - schodiště.

Elektroinstalační práce Obkladačské a dlaždičské práce Rekonstrukce - byty Rekonstrukce - koupelny - bytová jádrazednické práce Rekonstrukce - koupelny

Prodej, montáž: - klimatizace, vzduchotechnika.