VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby, montáž, oprava: -topení a plyn. -revize plyn. Autorizovaný servis: - plynové kotle PROTHERM.

Zasklívání balkonů a lodžií Prodej, montáž - žaluzie - rolety - stínící technika

Plynoinstalační práce Topenářské práce Drobné stavební práce - řemeslné práce Vodoinstalační práce

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických služeb

Truhlářství. výroba nábytku na zakázku

Provádí: - klempířství.

Strojírenská činnost. Kovoobrábění, obrábění kovů. Kovovýroba. Zakázková výroba: - strojní díly - kusové, máloseriové a seriové zakázky - dílčí ocelové konstrukce - technologické svářence včetně opracování.

Zakázková výroba, prodej: -interiérová akvária -zahradní jezírka -skleněné korále, konponenty, výroba šperků, vánoční ozdoby. Celá ČR.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, montáže topení. Zednické práce. Zemní a výkopové práce. Nákladní autodoprava.

Klempířské práce, klempířství. Oprava karoserií. Pokrývačské práce, pokrývačství. Zámečnické práce, zámečnictví.

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnické práce. Velkoobchod. Přípravné stavební práce.

Ubytovna. Celoroční ubytování na ubytovně: - 6 pokojů - společné sociální zařízení a kuchyňka. Výroba ostatních oděvů a oděvních doplňků.

Návrhy a zakázková dámská a pánská móda

Práce: -klempířské,klempířství -pokrývačské,pokrývačství -montáž: -střešní konstrukce -střešní krytiny.

Provádíme: -montáž sadrokartonů -sádrokartonových příček, podhledů -sádrokartonových a kazetových, střešních oken Velux.

Naše firma HA - KU stavby s.r.o. zajišťuje stavební práce a práce související. - výstava rodinných domů na klíč - stavby občanské vybavenosti - rekonstrukce a nástavby - montáž sádrokartonu - zemní práce - zateplování fasád - autodoprava

Nabízíme stavební a montážní práce včetně výměny oken, dveří i tepelných izolací. Provádíme kovovýrobu či zámečnické a topenářské práce.

Umělecké zušlechťování plochého i dutého skla technologií pískování. Dveřní a okenní výplně, zrcadla, náhrobní nápisové desky, dárkové předměty. Včetně zpracování originálních návrhů.

Kovovýroba: -díly. Práce: -soustružnické -frézařské -brusičské -opracování plechů na CNC* strojích. Lisování: -termoplasty -technická pryž.

Práce: -pokrývačské -klempířské Dodávka, montáž, pokládka: -střešní krytiny značky BRAMAC, TONDACH, KM BETA, IKO, TEGOLA -klempířské z materiálu SAG, pozink, měď, mědi, titan-zinek, hliníku. Rekonstrukce, montáž: -střešní konstrukce.

Zámečnictví, nástrojářství.

Pokrývačství, tesařství. Montáž dřevostaveb, krovů a dřevěných konstrukcí.

Zakázkové zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba, výroba, povrchová úprava, montáže: - rošty, mříže, schodiště, zábradlí, dveře, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, postele.