VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výškové práce - práce ve výškách. Pronájem, půjčovna: - vysokozdvižné montážní plošiny. Specializované stavební práce.

Klempířské práce, izolační a hydroizolační práce.

Sklenářství. Sklenářské práce: - zasklívání oken a dveří - opracování nábytkových skel a zrcadel - vrtání, broušení, kalení skla.

Prodej: - textil, oděvy - hračky. Zakázkové krejčovství. Výroba, šití: - oděvy, oblečení.

Zámečnictví. Zámečnické práce z ušlechtilých kovů. Výroba: - zábradlí, komíny a nerezové grily. Nástrojářské práce, nástrojářství.

Tesařství, tesařské práce, výroba: -dřevovýroba -montáž na zakázku, na míru -zahradní domky, domek -pergoly, altány, různé přístřešky, přístřešek. -dřevěné, hoblované konstukce. Nejedná se o sériovou výrobu.Každá naše konstrukce je naprostý originál.

Malířské a natěračské práce.

Nabídka technického poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Zámečnictví, zpracování a výroby z nerez oceli a elektromontážních prací. Zakázková výroba z nerez oceli různých profilů, výroba z černé oceli s povrchovou úpravou zinkováním, práškovaným lakováním a také elektromontážní práce. Zakázková výroba z nerez oceli -zábradlí vnitřní (možná kombinace se dřevem) -zábradlí venkovní -bazénové ...

Lakýrnické práce Malířské práce Zateplování fasád Stavba - kamenné schody Montáž - sádrokartonové konstrukce - minerální podhledy Stavba - opěrné zdi Rekonstrukce - bytová jádra Zámečnické a kovářské práce

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů, kuchyní.

Elektromontáže. Elektromontážní práce: - elektroinstalace rodinných domků - stavební přípojky - bytové a domovní elektroinstalace - odstraňování závad elektroinstalací z kontrol a revizí svářecí techniky, spotřebičů a ručního el. nářadí. Elektrorevize - výchozí revize, pravidelné revize. - elelektrická zařízení budov - ...

Topenářské práce, topenářství. Vodoinstalační práce, vodoinstalace. Rozvody vody, topení. Montáže, instalace: - tepelná čerpadla - solární kolektory - drobná elektroinstalace.

Provádí veškeré teracářské práce na zakázku.

Třískové obrábění kovů. Kovovýroba, výroba, opravy: - vadných dílců do velikosti přibližně jednoho metru a váhy jedné tuny, vadné dílce.

Instalatérství. Práce: -instalatérské, vodoinstalatérské, vodoinstalační, instalační, vodoinstalace, vodo.

Zednictví, zednické prác. Kompletní stavební práce. Prodej. - stavebního materiálu, stavebniny. Malířství, malířské práce. Natěračství, natěračské práce.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Přípravné stavební práce. Demolice.Výstavba. Rekonstrukce. Projektová činnost ve stavebnictví.

Truhlářská zakázková výroba - zahradní altány - pergoly - psí boudy - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů, předsíní a koupelen - kompletní řešení interiérů nebo jeho částí - bytové poradenství - vizualizace - 3D návrhy - nábytek do koupelen.

Naše služby nabízíme pro průmyslové zóny, vodohospodářské a inženýrské stavby a občanskou zástavbu.

Výroba materiálů: -bavlna, mikrovlákna i s elastanem -pro sport, reklamu, reklama a volný čas -reklamní, profesní oděvy, montérky -barvení dle Pantone barevnice -oblečení pro sport a volný čas (trička, tričko, polokošile, mikiny, mikina, mikyny) -oblečení pro reklamu -stříhání -potisk textilu -šití, strojní vyšívání, výšivka, výšivky.

Truhlářství - výroba - kuchyně - dřevěné schody - kancelářský nábytek.