VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zednictví. Tepelné a zvukové izolace.

Služby, práce: -Servis plynových kotlů i spotřebičů -Instalace detektorů úniku CO či plynu -Servisní databáze a pravidelný servis.

Montáž, revize, servis, dodávka na klíč vlastními pracovníky (vodoinstalatér, topenář, plynař) -etážové, podlahové, ústřední topení z mědi, plastu, oceli (kotle na tuhá paliva) -kotle dřevoplynové BUDERUS, AKON, BAXI.... -vodoinstalace z plastu, mědi, pozinku vč. zařizovacích předmětů, ZTI, sanita (vana, WC, baterie, umyvadla) ...

Dodávky a montáž: - měřící a regulační techniky. Měření a rozúčtování tepla a vody.

Strojírenská výroba: - obrábění na klasických i CNC strojích - soustružení - frézování - broušení.

Naše služby: - vodoinstalatérské práce - bourací a výkopové práce.

Provádíme: - výstavby komínů - rekonstrukce, vložkování, návrhy a čištění komínů - montáž a návrhy kouřovodů.

Naše služby: - výstavba rodinných domů - projekční a konstrukční práce.

Provádím veškeré elektroinstalační práce a opravy, Hromosvody, výškové práce, Rekonstrukce a opravy nejen eternitových střech, ůdržbu nemovitostí, drobné zednické práce.

Naše služby: - plynoinstalace - vodoinstalace - vytápění.

Montáže, opravy, revize, zkoušky: - elektrická zařízení. Oprava: - zdravotnická zařízení. Stavební firma. Inženýrská činnost ve stavebnictví. Opravy motorových vozidel.

Činnost: - výstavba NTL, STL a VTL plynovodů a plynovodních přípojek - výstavba domovních a průmyslových plynovodů - výstavba plynových kotelen - vodovody - kanalizace - ČOV - servis a výstavba regulačních stanic - zemní práce - kalibrace manometrů - instalatérské a topenářské práce

Náplň firmy: - komplexní dodávky a opravy sklářských pecí, průmyslových kotlů, metalurgických a hutních agregátů - modernizace, rekonstrukce a výstavba občanských a průmyslových staveb - zateplovací systémy budov - tepelné izolace průmyslových staveb - výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Provádíme: - rekonstrukce, zateplování - sádrokartonářské práce - stavební práce na klíč.

Výroba: - izolační sklo THERMOBEL - kalené sklo RESTEX - lepené sklo STRATOBEL - skla s potiskem - prodej plochého ornamentálního skla a zrcadel - strukturální zasklení - bodové fasády.

Práce: - dláždění chodníků a cest - pokládka kamene a zámkové dlažby - výstavba kamenných zdí, plotů z betonu či kamene - gabionové stavby. Přípravné a dokončovací stavební práce

Služby: - tesařství, truhlářství - pergoly, vazby, altány, chatky - montáž suchých staveb - dokončovací stavební práce

Provádíme: - pokládaní dlažby a obrubníků - izolační, malířské, úklidové práce.

Práce: - obkladačské - instalatérské - zednické Služby: -kompletní rekonstrukce bytových jader.

Výroba nábytku na zakázku: - specializace na dýhované kuchyně. Vysokotlaké tvarové dýhování polotovarů, dýhované výplně. Výroba: - foliovaná kuchyňská dvířka. - obložky a ostění - výplně a lišty na kuchyňská dvířka - výplně interiérových dveří - lišty k výplním. Tvarované dýhování polotovarů. Vysokotlaké tvarové dýhování.

Výroba: - dřevěná schodiště z masivu.