VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba: - střižné a tvářecí nástroje do hmotnosti 1000 kg - vstřikovací a lisovací formy. Práce: - CNC elektroerozivní drátové řezání - obrábění strojových dílů, vrtání, broušení - 3D měření - CNC soustružení a frézování.

Výroba: -volnoběžky na jízdní kola. Povrchové úpravy kovů: -galvanické chromování a zinkování, niklování. Zakázková strojírenská výroba: -lisování -soustružení -tepelná úprava kovů.

Betonová schodiště Monolitické stropní konstrukce na malých stavbách Stavební činnost.

Kovoobrábění. Výroba: - dentální laboratorní pece.

Firma Etamont Vám nabízí své služby a zkušenosti v těchto oblastech: - regulace vytápění - topenářství - vodoinstalatérství - kanalizace - MaR - elektropráce - revize elektro nn + vn - revize hromosvodů .

Práce: - zemní práce - výkopové práce - terénní úpravy - zahrady, pozemky, příprava staveniště. - vrtání děr o průměru 30, 60 nebo 100 cm. Likvidace odpadů. Autodoprava: - dovoz stavebního materiálu.

Rozvody, opravy a servis: - topení, voda, plyn.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - koberce - bytový textil. Pokládání, kladení: - podlahové krytiny, PVC - koberce - koberce - obšívání.

Provádíme: - zateplování a nátěry fasád.

Práce: -klempířské. -pokrývačské.

Činnost: -investorská -stavební -montážní -projektová v oboru energetiky silnoproud -sdělovací zařízení -poradenství -školící činnost. Práce: -elektromontážní. -autojeřábem AD 080 -vysokozdvižná plošina A13 - vhodné opravy fasád a klempířské práce. Revize: -elektrické zařízení nn, vn -transformátorových ...

Montáže topení, vody, plynu.

Provádíme: - tesařství - truhlářství - klempířství - fasády a zateplení - zednické práce.

Montáž, údržba a opravy: - elektrická zařízení VN** a NN**.

Izolace zdiva pomocí injektáže. Sanace vlhkého zdiva. Prodej: - stavební chemie: - vnitřní a vnější stěrkové hydroizolace - chemická injektáž proti vzlínající vlhkosti - ochrana dřeva - laky, lazury, vosky a oleje

Malířství, malířské práce, malby. Natěračství, natěračské práce, nátěry.

Kominictví Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti výstavbu a opravy komínů a kouřovodů vložkování, frézování komínů čištění a vymetání komínů stavby udíren a venkovních i vnitřních krbů

Hledáte instalatéra, topenáře v okolí Stříbra? Praskly Vám trubky, nebo Vás zlobí topení? Obraťte se na nás. Nabízíme rychlé a kvalitní instalatérské a topenářské práce všeho druhu. Potřebujete instalační materiál, sanitární techniku, sháníte kotel? To vše a daleko více najdete u nás. Nabízíme prodej instalačního materiálu. Provádíme ...

Montáž potrubí a strojního zařízení: - svářeči - potrubáři - zámečníci - práce převážně v Německu, Belgii, Holandsku, Švédsku.

Elektromontáže, elektromontážní práce: - slaboproudé elektroinstalace.

Podlahářské centrum. Maloobchod, prodej: -podlahy -PVC (400 druhů) -koberce -korky -plovoucí podlahy -tmely, lepidla, lišty -náhled všech vzorků -položení, pokládka veškerých podlahovin.

Strojírenská výroba. Strojní obrábění, soustružení. Personální agentura - nabídka zaměstnanců.

Stavební činnost, montáž staveb na klíč - sádrokartonové konstrukce - příčky, stropy, minerální podhledy. Pokládka: - podlahové krytiny - koberce - plovoucí podlahy. Řemeslnické práce: - elektroinstalace - vodo-topo - zateplování budov - dodatečné přiteplovaní již zateplených budov energetický štítek

Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 3, 5t, - vozy FORD TRANSIT, hostinnská činnost, drobné zednické práce.