VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Sklenářství. Sklenářské práce: - zasklívání - okna, dveře, výlohy, kuchyňská dvířka - broušení a vrtání plochého skla - zrcadla na míru, i fazetová. Výroba, lepení: - skleněného nábytku - akvária, terária. Služby: - rámování, paspartování - obrazy. Prodej: - obrazy, plakáty RC modelář - škola létání s modely.

Sklenářství. Sklenářské práce: - zasklívání - okna, dveře, výlohy, kuchyňská dvířka - broušení a vrtání plochého skla - zrcadla na míru, i fazetová. Výroba, lepení: - skleněného nábytku - akvária, terária. Služby: - rámování, paspartování - obrazy. Prodej: - obrazy, plakáty RC modelář - škola létání s modely.

Služby: - kurzy a zkoušky svářečů a páječů kovů a svářečů plastů - stavební výroba (zejména svařované konstrukce a potrubí z oceli, nerezi a plastů - školení plynařů.

Prodej, servis, montáž: - klimatizační a chladírenské zařízení a vzduchové čerpadla.

Dodáváme: - podávací technika - jednoúčelové stroje - nástroje a strojní díly.

Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalatérské.

Výroba: - formy pro potravinářský a ostatní průmysl - vstřikovací formy - jednoúčelové stroje pro potravinářský a strojní průmysl. Nástrojařské práce.

Naše služby: - prodej stavebnin - stavební činnost - projekční činnost.

Služby: - revize elektro - elektroinstalační práce.

Jsme společnost, která provádí realizace nízkoenergetických montovaných domů, nebo-li dřevostavby na klíč. Nabízíme ekonomické stavby, poradenství, projekty, financování atd. Dále poskytujeme kvalitní montáž střech, nové střechy i rekonstrukce - tesařství, klempířství, pokrývačství.

Revize elektrických zařízení.

Dřelub - zakázková výroba z lamina a masivu: - schody - dveře včetně zárubní - altány a pergoly - kuchyně - nábytek - pokládka plovoucích a dřevěných podlah - restaurování starého nábytku.

Práce: - malířské - natěračské - malby bytů, interiérů, staveb - nátěry oken, dveří, fasád, nábytku, střech - tapety - písmo. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Práce s PC-instalace programů, instalace nových komponentů a jejich oživení, diagnostika závad, poradenská činnost. Zámečnické práce, drobné opravy všeho druhu. Malování interiérů, pokládka plovoucích podlah, Kompletní dodávky průmyslových podlah, jejich opravy a rekonstrukce. Montáž sádrokartonů. V případě zájmu nebo dotazu mě neváhejte ...

Práce: -stavební -tesařské -klempířské -pokládání střešní krytiny. Opravy, nástřiky: -střechy -balkóny, lodžie.

Komplexní správa nemovitostí. Úklidové a zahradnické služby, rizikové kácení stromů, výškové a řemeslné práce v Praze a jejím okolí.

Vodoinstalatérství. Topenářské práce.

Tesařské práce. Tesařství. Výroba, stavba, rekonstrukce: - krovy a dřevěné střešní konstrukce - rekonstrukce krovů a střešních systémů - šikmé střechy a ploché střechy - zahradní domky - pergoly - zahradní altány - přístřešky - schodiště - dřevěné podlahy - půdní vestavby - dřevěné podlahy - dřevěné přístavby, ...

Speciální stavební práce ve stavebnictví: - řezání diamantovým lanem - řezání betonu - vrtání betonu - sanace vlhkého zdiva.