VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: -ve výškách, výškové -malířské, natěračské -montáže, demontáže, demolice. Zateplení, opravy, nátěry: -fasády rodinných, bytový a panelových domů. Střechy: -střechy na klíč -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce. Služby: -prořezávání, kácení stromů. -kontroly, revize, čištění a vložkování ...

Zámečnictví, nástrojářství

Výškové práce Prodej a montáž - vzduchotechnika Servis - vzduchotechnika

Restaurátorské práce Čalounické práce

Výroba - kuchyně na míru Výroba - nábytek na míru

Výroba - bižuterie Návrhy modelů Zakázkové krejčovství Půjčovna - společenské šaty

Truhlářské práce - zakázková výroba Výroba - kuchyně Výroba - nábytek - vestavěné skříně

Naše firma se zabývá především: - výrobou betonářské armatury - prodejem svařovaných KARI sítí, betonářské oceli, trapézových plechů, distančních prvků - zajišťujeme veškeré mechanizované zemní práce - stavební práce - výstavba inženýrských sítí - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení

Montáže, elektromontáže, elektroinstalace, revize a zkoušky elektrických zařízení: -v domovních i průmyslových objektech.

Truhlářství. Výroba. - vypichovák plevele - zahradní nářadí - zahradní nábytek - ptačí krmítka

Vzduchotechnika, klimatizace, izolace V současné době zajišťujeme realizaci TZB ve všech typech staveb od návrhu, studie a zpracování projektové dokumentace ve všech stupních, přes realizaci až po zprovoznění a servisní činnost.

Zasklívání lodžií: -rámové systémy ALUPLUS, THERMALUX -bezrámové systémy OPTIMI-KVADRO. Výměna: -paneláková zábradlí. Prodej: -polykarbonátové desky včetně spojovacího příslušenství. Montáže. -polykarbonátové systémy -pergoly a zimní zahrady. Zámečnické práce.

Zasklívání lodžií: -rámové i bezrámové originál systémy. Výměna: -paneláková zábradlí. Prodej: -polykarbonátové desky včetně spojovacího příslušenství Montáže. -polykarbonátové systémy -pergoly a zimní zahrady. Zámečnické práce.

Stavební práce: -montáž sádrokartonu -půdní vestavby -minerální a akustické příčky, podhledy -podlahy ze sádrokartonu -montáž střešních oken Velux.

Zeměměřická a kartografická činnost: -geometrické plány -vytyčování hranic pozemků -výškopisné a polohopisné plány (podklady pro projektovou dokumentaci) -geodetické práce ve stavebnictví

Služby: -úklid bytových prostor: -úklidové práce včetně úklidu po stavbách a malování -mytí oken -strojové mytí podlah -čištění koberců. Práce. -výškové -prořezy stromů.

Výroba, velkoobchod, prodej: - armatury: - veškerý sortiment - příruby ploché, krkové, točivé, závitové - přechody přímé, jednostranné - ohyby, tvarovky - kovárna.

Renovace a čištění kožených autointeriérů. Sedlářství, čalounictví.

Provádíme pokládku podlahových krytin v bytech, soukromých domech, kancelářích a na úřadech. Jsme firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru. Vyměření zakázek a konzultace provádíme na místě zdarma. Rádi vám také poradíme, jak o kterou krytinu pečovat.

Správa nemovitostí. Úklidové práce. -úklid, mytí. Údržba zeleně. Fyzická ostraha. Technické zajištění majetku a osob. Technické dozory staveb. Projekce, projektové řízení: -elektrických zařízení -pozemkových úprav. Stavební práce: -HSV, PSV. Montáže, montážní práce: -slaboproud -silnoproud -vzduchotechnika -chlazení ...

Zámečnictví, nástrojářství -jednoduché stavební práce nevyžadující odbornost -čištění domovních odpadů

Jsme truhlářská firma zabývající se výrobou interiérů, malosériového a atypického nábytku. V našem oboru působíme více než 16 let. Klademe důraz výhradně na kvalitu zpracování Vaší zakázky a její provedení ale nejen to, také Vás mile může překvapit náš smysl individuálního řešení, zkrátka dle Vašich představ.

Služby: -ruční výkopové práce -zemní práce strojem JCB 1110 T -přípravné a dokončovací stavební práce.